AndjeoPakla 3524 Napisano Mart 4, 2016 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ženka je zaista lepa, stara je oko 1,5-2 godine. Nemam papire od nje, mada mislim da mogu da se izvade ako nekome treba. Nije bolesna niti joj bilo šta fali, razlog što je poklanjamo je privatne prirode i zbog obaveza. Ako ima nekog ko bi hteo da je udomi neka se javi. Ženka se nalazi u Petrovcu na Mlavi. Astra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 4, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan evo i backa palanka poklanja bar 50 takvih kerova....vrvi grad od njih...katastrofa...lutalice teske Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Mart 4, 2016 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan tindirbp stavi sliku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Mart 4, 2016 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mrzim ovakve teme 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 4, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan tindirbp stavi sliku e nemam bas vremena da idem po gradu i slikam kerove,ja kazem kako jeste...na zalost 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3524 Napisano Mart 5, 2016 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ženka je otišla u novi dom. Izvinjavam se kolegama koje je ova tema uznemirila. Nisam niti prodavao niti imao loše namere, samo sam hteo da poklonim psa koji nije ni mešanac ni lutalica, kupljen je od odgajivača ali iz ličnih razloga nemam uslova da je zadržim. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11954 Napisano Mart 6, 2016 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce joj biti lepo u novoj porodici,ni meni nije jasno sto su neki clanovi imali negativan stav prema tebi,nisi kao mnogi drugi odvezao kuce daleko od kuce i ostavio ga,nego si trazio neki normalan dom za njega/nju . 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...