Jump to content

Moto Zajednica

SHARK EvoLine

Recommended Posts

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Zapade mi za oko bas ! :)

Jel ima neko ovu kacigu da nam je malo opise i sta poznavoci misle o Shark-u?  Gde bi kod nas ovo moglo da se kupi?

Inace, izmedju ostalog, svidja mi se sto je jednobojna bez ijedne sare. Ima ih u raznim bojama, al`  mi je najsvetlija (SLM) i najlepsa. ;)

Posto lepota nije presudna, moje pitanje je prevashodno usmereno na kvalitet.

http://www.shark-evoline.com/

silverside.jpg

silveropen.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 599 postova

Ja sam bas pobornik Shark kaciga ali za ovaj flip-up model prvi put cujem. Do sada ni jedan model nije imao unutrasnji zatamnjeni vizir. Moraju i oni da se prilagode trzistu. U ove sisteme sa dizanjem brade ne verujem bas nesto. Ne ulivaju mi poverenje.  Inace Shark kao marka je sasvim OK., dobijas najvise muzike za najmanje para. Preporucio bih ti RSF2-i, RSR modele. Zimus je bio popust, kaciga od fiberglasa sa kolmaks postavom koja se vadi,debelim vizirom koji nikada ne magli i tesko se grebe,velikim izborom boja i sara za 119 eura.  Pa gde to ima?    Ja poceo ko one za deterdzent ;D ;D!

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

zna li neko gde ima da se kupi zatamljen vizir za RSF-2

Louis, Polo,... ima provereno

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Ja sam bas pobornik Shark kaciga ali za ovaj flip-up model prvi put cujem. Do sada ni jedan model nije imao unutrasnji zatamnjeni vizir. Moraju i oni da se prilagode trzistu. U ove sisteme sa dizanjem brade ne verujem bas nesto. Ne ulivaju mi poverenje.  Inace Shark kao marka je sasvim OK., dobijas najvise muzike za najmanje para. Preporucio bih ti RSF2-i, RSR modele. Zimus je bio popust, kaciga od fiberglasa sa kolmaks postavom koja se vadi,debelim vizirom koji nikada ne magli i tesko se grebe,velikim izborom boja i sara za 119 eura.  Pa gde to ima?    Ja poceo ko one za deterdzent ;D ;D!

Reklama je cudo. ;) U pravu si za nepoverenje prema ovom sistemu. I ja sam poklonik samo Full Face kaciga. Ako joj je name na da stiti, onda neka to bude maksimalno i bez dodatnog rizika. Znam da si jesenas kupio one dve RSF2I i nadam se da si zadovoljan, kao i gospodja( ;D). Inace o SHARK-u se malo pise pa mi ovo bese povod. U svakom slucaju hvala ti na preporuci jer sam u fazi biranja i nabavke. :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja