BusMan 2025 Napisano Mart 20, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Zapade mi za oko bas ! Jel ima neko ovu kacigu da nam je malo opise i sta poznavoci misle o Shark-u? Gde bi kod nas ovo moglo da se kupi? Inace, izmedju ostalog, svidja mi se sto je jednobojna bez ijedne sare. Ima ih u raznim bojama, al` mi je najsvetlija (SLM) i najlepsa. Posto lepota nije presudna, moje pitanje je prevashodno usmereno na kvalitet. http://www.shark-evoline.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Mart 20, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas pobornik Shark kaciga ali za ovaj flip-up model prvi put cujem. Do sada ni jedan model nije imao unutrasnji zatamnjeni vizir. Moraju i oni da se prilagode trzistu. U ove sisteme sa dizanjem brade ne verujem bas nesto. Ne ulivaju mi poverenje. Inace Shark kao marka je sasvim OK., dobijas najvise muzike za najmanje para. Preporucio bih ti RSF2-i, RSR modele. Zimus je bio popust, kaciga od fiberglasa sa kolmaks postavom koja se vadi,debelim vizirom koji nikada ne magli i tesko se grebe,velikim izborom boja i sara za 119 eura. Pa gde to ima? Ja poceo ko one za deterdzent ;D ;D! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 20, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan mnogo je dobra,tj lijepa i prakticna. svidja mi se fora! bas me interesuje i cijena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 20, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan mnogo je dobra,tj lijepa i prakticna. svidja mi se fora! bas me interesuje i cijena... 320 ojra u 'olandiji ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Mart 21, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko gde ima da se kupi zatamljen vizir za RSF-2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko gde ima da se kupi zatamljen vizir za RSF-2 Louis, Polo,... ima provereno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Mart 22, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Louisu,kosta 25 evra,skroz je taman. Onaj boje dima koji sam ja hteo je 65 evra,tako da se odgovor sam namece ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas pobornik Shark kaciga ali za ovaj flip-up model prvi put cujem. Do sada ni jedan model nije imao unutrasnji zatamnjeni vizir. Moraju i oni da se prilagode trzistu. U ove sisteme sa dizanjem brade ne verujem bas nesto. Ne ulivaju mi poverenje. Inace Shark kao marka je sasvim OK., dobijas najvise muzike za najmanje para. Preporucio bih ti RSF2-i, RSR modele. Zimus je bio popust, kaciga od fiberglasa sa kolmaks postavom koja se vadi,debelim vizirom koji nikada ne magli i tesko se grebe,velikim izborom boja i sara za 119 eura. Pa gde to ima? Ja poceo ko one za deterdzent ;D ;D! Reklama je cudo. U pravu si za nepoverenje prema ovom sistemu. I ja sam poklonik samo Full Face kaciga. Ako joj je name na da stiti, onda neka to bude maksimalno i bez dodatnog rizika. Znam da si jesenas kupio one dve RSF2I i nadam se da si zadovoljan, kao i gospodja( ;D). Inace o SHARK-u se malo pise pa mi ovo bese povod. U svakom slucaju hvala ti na preporuci jer sam u fazi biranja i nabavke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...