Banza 0 Napisano Februar 28, 2016 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Pretrazivao sam po forumu vezano za motor Daelim VT 125ccm, ali nisam mogao nista konkretno da nadjem o njemu. Pa bih vas zamolio ako mozete da mi pomognete, jer planiram da kupim jednog ovih dana. Vasa misljenja,kakvog je kvaliteta , da li ima delova itd . Cuo sam da su kvalitetnije odradjeni od sprinta pa da li je to istina i da li vredi kupiti takav motor. Gledam da prodjem sa sto manje para , jer sl. godine moci cu da vozim nesto ozbiljnije. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 28, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Па сад, "Даелим" је корејска, а не кинеска марка... Сећам се да је нека фирма увозник пре о-хо-хо година имала штанд на Сајму аутомобила, али то је било тада и никада више нисам видео ни један "Даелим" уживо. Делова у иноземству сигурно има, али сумњам да их има и код нас. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Banza 0 Napisano Februar 28, 2016 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da,da znam da je korejska.Znaci moze biti problem oko delova koliko vidim, ne znam da li neko zna da li pasuju mozda neki delovi od drugog motora(honde npr). Naisao mi je za manje pare, i ako su uglavnom skuplji od princa npr,ali eto i koliko su stariji,a nema ni trunke rdje, dok princeva sam vidjao poprilicno,a mladji jedno 8 god.Bolji hrom,plastike,vrv i ostatak motora. Poredjujem princa i daelima samo iz razloga sto sam hteo princa da uzmem Nadam se da ce neko znati da mi odgovori na pitanje ko ima Daelima kako se on snalazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Mart 11, 2016 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Teska situacija, brate. Daelim jeste kvalitetniji od prosecnog kineza, ali uvoznik je odustao davno, delova nema... Najblizi "zivi" zastupnik je u nemackoj http://www.daelim-motor.de/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...