AcaKLR 86 Napisano Mart 6, 2016 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Stari TDR ima potpuno istu masinu sa DTom (razlika u karburatoru i mala razlika u glavi). Novi TDR - slicna masina, sa nekim malim razlikama. Moze, naravno (posedovao sam TDRa), ali svaki motor sa 21 tockom napred ce daaaleko bolje da se ponasa na offu od TDRa. Cak bi i za put pre izabrao KMXa, DTa... nego TDRa starijeg (ne ponasa se u krivinama bas sjajno, deluje tromo i tesko) dok TDR noviji (onaj sa Deltabox ramom) jedva ceka da se obara. Najbolje je da probas vise razlicitih primeraka pa da vidis sta ti najvise lezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan045 0 Napisano Mart 7, 2016 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na taj noviji (deltabox) sam i mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BogOtac 1 Napisano Septembar 19, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik sam Derbi Sende 2008, Derbi je deo Piaggio grupe i 80% delova deli sa Aprilijom i Gilerom. Do 2006 su imali minareli agregat, od 2006 ugradjuje se agregat pod nazivom D50B0, mislim da od 2010 opet ima drugi agregat..isto kod aprilije i gilere sa manuelnim menjačem. Uz malo modifikacija može se dobiti zaista super motorčić, delova i kitova ima pregršt ko hoće da ulaže. Ja sam skinuo blokadu sa auspuha, stavio veću diznu, i prednji lančanik 13 zuba, karburator Dellorto 17,5, mislim da je fabrički 14mm. Motor bi trebalo da zalepi kazaljku na 80km/h, moj ide oko 75 jer imam problema da nadjem odgovarajuću diznu i auspuh mi je pun gareži. Sve u svemu posle 13godina vožnje skutera i Tomosa ovo je MNOGO bolje, motor se vrti na 14000rpm i stoga na ulju ne treba štedeti, meni je najlepši u klasi. Ako ostane bez goriva mora se izvući crevo i napraviti vakum da bi upalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 198 Napisano Jul 17, 2019 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Svedska Motocikl: KTM 390 ADV, Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , pitanje za poznavaoce Derbi Senda. Kupio klincu novu model 2018, ima vec 1000 km i treba servis da se uradi, upalila se lampica. Sad mi se ne daje 200-300 e za pola litre ulja i pecat u s-knjizi. Motoric radi kao sat a pitanje je, zna li neko kako se gasi lampica za servis ? Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperMotoRas 0 Napisano Februar 5, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novo Milosevo Motocikl: Derbi Senda SM Xtrem 50 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Derbi Sendu sm xtreme 2003 50cc. Inace to mi je prvi motor i letos sam presao sa njim oko 4000km. Imao sam pred zimu problema. Morao sam da menjam lezajeve radilice,komplet set dihtunga,klip i karike. Kako god,motor odlican po meni. Nisam ga stedeo ni van puta. Koci odlicno. Ide 80-85. Mala potrosnja. Cena mu je malo visoka,ali nije kineski motor. Elektronika skupa. Ali pruze lepe uzitke u voznji,nije dosadan. Prelazio sam po 300km na dan. Preporucujem ga svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa Cacic 0 Napisano Jun 28, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Da li mogu da stavim na derbi sendu sm xtreme prednji zupcanik sa 13 zuba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstorm 1 Napisano Jul 10, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: NS Motocikl: wr250 Prijavi odgovor kao problematičan On 29.6.2020. at 1:34, Misa Cacic je napisao: Da li mogu da stavim na derbi sendu sm xtreme prednji zupcanik sa 13 zuba? Može i preporučljivo je. 13 napred, 53 nazad je neki optimum za fabrika mašinu. Za 14 i 15 već bi morao kit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deks93 2 Napisano Octobar 29, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Derbi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za kolege.Novi sam na forumu, zovem se Dejan.Posedujem motor kao iz naslova teme, 2007 god, u korektnom je stanju, ima kit Arsial 70cm, ide sasvim lepo.Momak od kog sam kupio je menjao tahometar, bio je stari na kazaljke i sajle, on je stavio onaj elektronski.Sve lepo funkcionise ali jedino obrtaji ne rade i to me jako iritira.Kabl sam pronasao ispod rezervoara, smotan i zavezan vezicom, jedini koji je "visak" na kraju nema nikakav konektor, samo je presecen.Malo sam se pozabavio njime i skontao da je to kabl od obrtaja i razlog zasto to ne radi na displeju.E sad ako neko zna i ako bi hteo da mi objasni gde on ide, puno bi mi znacilo...Послато са SM-G970F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle Topalovic 0 Napisano Novembar 4, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih samo da pitam da li neko zna gdje mogu da nabavim plastike za derbi sendu 50cc 2000godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ajdin22 0 Napisano Jul 24, 2024 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam problem sa derbi sendom ne baca struju na svjećicu i imam još para pitanja ako neko zna odgovor neka mi se javi na Instagram sabljakovic15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...