aslservis 93 Napisano Februar 26, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nacitao i naslusao sam se o ovim modelima da su slabiji na nizim obrtajima ali... sad sam uzeo ovu kawu i meni je smesno slaba do nekih 6000-7000rpm. cisto primera radi muka je ziva podici na zadnji i to sa kvacilom. jer ima neko da vozi ovakvo sokocalo i da mi moze reci koju pametnu u vezi tog? nemogu da ocenim da li je to normalno ili imam neki kvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5973 Napisano Februar 26, 2016 Drug član, 1378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tako ti je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Februar 27, 2016 Hronični Motociklopata, 7327 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Aj da menjamo ZX za CBR, njega lako dizat ko od sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, tj secam se.... Nzm sta da cinim sa ovim cudom, bas me nervira. I danas sam se malo provozao ali mi se cini da se na to necu navici (ako je to normalno). Bas bih voleo da probam neki drugi isti takav cisto da se uverim da mi je sve ok sa motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3314 Napisano Februar 27, 2016 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako lose onda ti ne radi exup ventil, ili je izvadjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradjen je akrapovic (tako je kupljen) a sajle vidim da su povadjene a motor za exup je tamo dok exup-a nema. Sta raditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3314 Napisano Februar 27, 2016 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nadji kupi i ugradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam proveravao jos jednom ali ga definitivno nema, ne vidi se da je izvadjen tj. kad su ugradjivali top onda su verovatno i cevi menjali. E sad, posto mi je ugradjen akrapovic i k&n da li bi bilo pametnije power comander pa da se tako proba ispeglati to ili da ipak idem na verziju ugradnje exup-a??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 4, 2018 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Dovde sam došao .. a šta sad ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8565 Napisano Octobar 4, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, strasilo je napisao: Dovde sam došao .. a šta sad ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...