djura 28 Napisano Mart 19, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio po BMW i Svabu u Minhen (posebna prica) pa svratio sa Chalom u jednu od najboljih radnji sa motoopremom u koju sam usao...mozda i najbolju. Imaju SVE, ali je posebna poslastica to sto uz izlozene sve modele KTMova ide i sva KTM oprema koju mozete da zamislite, pa onda isto to kada jeu pitanju Ducati, pa onda isto kada je u pitanju BMW, pa onda..... Uostalom, evo malog dela: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Mart 19, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj sta je tu cudno, pa svaka druga radnja kod nas je ovakva ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 979 Napisano Mart 19, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 979 Napisano Mart 19, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sad nesto nece da mi otvori snimak ??? Daj direktan link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Mart 19, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan I oni ovo zovu prodavnicom, pa zar ne znaju da prodavnica treba da bude u vrh glave 3x3m, da se ovako nešto kod nas otvori ljudi bi ga zvali hipermarket ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 20, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan iz kog od ovih si iscupao vunicu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 20, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Stigo GS ?! a! a! a! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5052 Napisano Mart 20, 2008 Ne silazi, 5610 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Just no sikiriki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Mart 20, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan i kako sada da se ne smorim ? :( Odem u markos da kupim crni vizir , roba na carini , bice na sajmu automobila ... ok sacekacu ... odem na sajam , imate vizire ? jao roba na carini bice za par dana (da naravno,cuvenih par dana) .... Sajam ... opreme 0 .... Sve kao u radnjama ... odes u radnju nema nista Malopre otisao u Gevaru i imaju neka bedna 2-3 spreja motulova ... kao jel imate wash and wax sprej ... zamalo da me ubede da to ne postoji da sam se ja istripovao ... ok , uzimam neki sprej za lanac i naravno nema sitno da mi vrati ... ok u redu je ... odlazim ... kasnije odem u KDM kod Dekija i kupim sprej za pranje unutrasnjosti kaciga i htedoh da uzmem lanac za vezivanje sto je imao .. al kaze nestalo ... ono ... totalno sam se smorio ... Sad vi meni recite sta mi nindze da radimo ? Gde da kupim lanac , gde da kupim akumulator za beverly ... gde da odem i da nadjem ceo MOTUL program .... GDE GDE GDE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1676 Napisano Mart 20, 2008 I N S T R U K T O R, 1239 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan E bre Djuro, pa dovoljno sam iskompleksiran sto sam celav, pa sto hoces da me dokusuris ? Ali dobro, kad nase radnje nabace 20 -30 godina radnog staza, ko zna kako ce da izgledaju. U svakom slucaju lepo je znati cemu treba teziti ! Hvala na novim kompleksima !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 385 Napisano Mart 20, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Za Motul možeš da odeš u Mass, a od nešto prije sajma imaju i Dainese... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda netso od opreme ima kod rodica i u maxiju.................. ;D ;D ;D ;D.Dalekooo ooooooooo smo mi od toga. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6105 Napisano Mart 20, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bice toga i kod nas,,uskoro..................................................................................................za 20tak godina :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...