Jump to content

Moto Zajednica

Kako bi trebalo da izgleda prodavnica motoopreme:

Recommended Posts

• Drug član, 2245 postova

Bio po BMW i Svabu u Minhen (posebna prica)  pa svratio sa Chalom u jednu od najboljih radnji sa motoopremom u koju sam usao...mozda i najbolju. Imaju SVE, ali je posebna poslastica to sto uz izlozene sve modele KTMova ide i sva KTM oprema koju mozete da zamislite, pa onda isto to kada jeu pitanju Ducati, pa onda isto kada je u pitanju BMW, pa onda.....

Uostalom, evo malog dela:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

I oni ovo zovu prodavnicom, pa zar ne znaju da prodavnica treba da bude u vrh glave 3x3m, da se ovako nešto kod nas otvori ljudi bi ga zvali hipermarket ;D

• Zainteresovan, 494 postova

i kako sada da se ne smorim ?  :( :(

Odem u markos da kupim crni vizir , roba na carini , bice na sajmu automobila ... ok sacekacu ... odem na sajam , imate vizire ? jao roba na carini bice za par dana (da naravno,cuvenih par dana) ....

Sajam ... opreme 0 .... Sve kao u radnjama ... odes u radnju nema nista  >:(

Malopre otisao u Gevaru i imaju neka bedna 2-3 spreja motulova ... kao jel imate wash and wax sprej ... zamalo da me ubede da to ne postoji da sam se ja istripovao ... ok , uzimam neki sprej za lanac i naravno nema sitno da mi vrati ... ok u redu je ... odlazim ...

kasnije odem u KDM kod Dekija i kupim sprej za pranje unutrasnjosti kaciga i htedoh da uzmem lanac za vezivanje sto je imao .. al kaze nestalo ... ono ... totalno sam se smorio  :( ...

Sad vi meni recite sta mi nindze da radimo ?  8)

Gde da kupim lanac , gde da kupim akumulator za beverly ... gde da odem i da nadjem ceo MOTUL program .... GDE GDE GDE  >:(  >:(  >:(

• I N S T R U K T O R, 1239 postova
  • Motocikl: CBF 600N, penzionerski

E bre Djuro, pa dovoljno sam iskompleksiran sto sam celav, pa sto hoces da me dokusuris ?

Ali dobro, kad nase radnje nabace  20 -30 godina  radnog staza, ko zna kako ce da izgledaju. U svakom slucaju lepo je znati cemu treba teziti !

Hvala na novim kompleksima !!!

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

bice toga i kod nas,,uskoro..................................................................................................za 20tak godina :-[

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja