dankan 377 Napisano Mart 12, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Deluje smesno, al sto kaze Jasminko, time se bave ljudi... Verijem da mozes da se dogovoris, al svakako moraju zaraditi... Pitanje je kolika je cena za koju su kupili motor, verovatno niza od ove iz prvog oglasa. Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Mart 12, 2016 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan isti motor samo sa dodatnih 7000km na satu................ Dobar putni motor ! 7000 km za dva dana nije ni osetio. Videćeš na satu koliko je stvarno. To je verovatno napisano "onako", ili je Jovica napisao manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Mart 13, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Nazoves ih, pogodis cijenu, zapicis za Sloveniju i dovedes ljepoticu http://m.mobile.de/motorrad-inserat/honda-vfr-1200-avtomatic-krsko/220980638.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Mart 13, 2016 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan koga da nazovem? link me vodi direktno na mobile.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1184 Napisano Mart 13, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Predp[ostavljam da je kolega mislio na ovaj motor http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/honda-vfr-1200-avtomatic-krsko/220980638.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Mart 13, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Predp[ostavljam da je kolega mislio na ovaj motor http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/honda-vfr-1200-avtomatic-krsko/220980638.html Tacno! nisam siguran zasto nece da otvori moj link, ali ti si provalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Mart 13, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan hmmm, da da m.mobile... je bio preko mobilnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Mart 13, 2016 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan koja je fora sa sedistom Srdjane? nije mi isto nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Mart 13, 2016 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Sad se otvara, sutra ih zovem hvala za info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Mart 13, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan 2012 Vfr1200 je azurirana sa Traction Control, udobnije i bolje sjediste, i najvaznije poboljsali su odaziv gasa i krivulju ubrzanja. Moja preporuka je da trazis nesto poput Power Commander da ti nasteluju linearno ubrzanje, odaziv gasa, jer u 1. i 2. brzinu ima blagi pad snage oko 4000rpm Sve su to sitnice, jer je Honda napravila radikalnu krstaricu koja daje osmjeh na lice dok putujes 500+ km na dan a krivine hvatas kao da vozis Hayabusu i ZZR. Ne bih mjenjao motor ni za sta, meni licno ispunjava sve zelje. Sto se tice odrzavanja, mjenjaj godisnje ulje i filtere, ali kada ti je vec nausput, svi vlasnici preporucuju da promjenis i ulje u kardanu i mjenjacu. Ne kosta nista a dosta koristi. p.s. motor je tezak za manevrisanje u mjesto, a plastike i farba su mu skupe u pm preporuka: odmah kupi i ugradi slajdere! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13827 Napisano Mart 13, 2016 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti njihova komplet ponuda http://www.avto.net/_DEALER/results.asp?broker=10449&oglasrubrika=6 Bio sam kod njih drugar je kupio BMW i za neke motore imaš povrat PDV a za neke ne pa obavezno pitaj i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13827 Napisano Mart 13, 2016 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan I da mozes da se cenkas par stotina EUR će skinuti sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Mart 14, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ima li sta zanimljivo kod Slovenca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 17, 2017 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan PA je bio kod Tehnodroma, radili kao neku prezentaciju...............reko ajde da pogledam šta imaju od motora..............kad ono isti VFR1200F od prošle godine.............. sa 25hkm manje........... https://www.polovniautomobili.com/motori/10153085/honda-vfr-1200-f 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 17, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Tako i onaj cbr 600 f4 koliko sam video. Cak nema ni zmigavce na sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Maj 17, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Marko011 said: Pre neki dan PA je bio kod Tehnodroma, radili kao neku prezentaciju...............reko ajde da pogledam šta imaju od motora..............kad ono isti VFR1200F od prošle godine.............. sa 25hkm manje........... https://www.polovniautomobili.com/motori/10153085/honda-vfr-1200-f Teraju ga ljudi u rikverc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Maj 20, 2017 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan Marko,niti te ljude iz Tehnodroma poznajem niti sam sa njima saradjivao,ali nije u redu ovde ih pljuvati,pred clanovima foruma iz dva razloga. prvi: nisu prisutni na forumu da daju odgovor drugi: nisi u pravu.to nije isti motor. taj sa 65000 km su prodali prosle godine i motor se vozi,kupio ga je moj drug pa znam,a ovaj su uvezli krajem prosle godine,tj.od tada je na oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...