zooky 0 Napisano Februar 22, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Motocikl: Skuter 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Cao Bajkeri,kao sto rekoh u predhodnoj temi castio sam se sa jednom masinom po prvi put u svom zivotu pre mesec ipo dana i to sa skuterom 50ccm kako nikada nisam imao motocikl sa ovim sam presrecan , ali nista se ne razumem oko njega. Trebalo bi mi par saveta na sta trebam obratiti paznju sta kontrlisati da bi sada kada otopli pocnem konacno voziti on je dvotakna masina 2007god i marke longija exactly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zooky 0 Napisano Februar 22, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Motocikl: Skuter 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me samo sta da proverim koje ulje ili sta vec ide na onom busonu ako se tako zove gde mu je lanac zupcanik i tako nesto sitno sto bi mogao ja da uradim koje ulje ide za kocnice ulje u motoru itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4726 Napisano Februar 22, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ti zooky ne pročita šta sam ti napisao u temi koju si prvu otvorio mali broj članova prati Predstavljanje Članova. Ovde teško možeš dobiti odgovore na svoja pitanja. Prelistaj teme u Skuter Caffe-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 22, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice tehnike voznje, toplo ti preporucujem Kurs bezbedne voznje, koji organizuju osnivaci ovog foruma i to BESPLATNO. Dobices osnove na koje ces kasnije moci da nadogradis vestinu koju ces sticati vozeci. Pogledaj teme o Kursu bezbedne voznje bilo ih je puno u predhodnim godinama, ima i slika i objasnjenja, svega.. Iscitaj malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...