sale125 680 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Situacija je sledeca, prve cetiri brzine su perfektne, ulazi kao u sir, dok je peta u problemu, vise ni ne ubacujem u petu. Problem je sledeci: kad se dodaje gas, ponegde se oseti kako vrlo malo skoce obrtaji uz neki blagi zvuk iz menjaca, dok na konstantnom gasu tj konstantnoj brzini skoro i da nece da ide, obrtaji skacu, krlja u menjacu, rucica kvacila kao da se zateze i odteze.. kad se vrati u cetvrtu sve je normalno.. Hteo bih malo da se navozam kad krene lepo vreme, a bez pete necu ni da krecem dalje od grada.. Jel imao neko neki slican slucaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi menjao lamele, ako se ne varam znam da si pricao da ti malo proklizva kavcilo Mozda da probas sajlu kvacila malo da otegnes ne zanm bas dal ces nesto uspeti dok ne otovris masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 22, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma kvacilo te zeza, pretego si sajlu ili su ti lamele gotove.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Dace bog da je tako nesto, ne otvara mi se masina.. Videcu ovih dana kad bude bilo malo hladnije da vidim lamele da izmerim i to pa javljam kakva je situacija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 22, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ispada iz brzine. Verovatno se izlizala viljuska menjaca, a moguce i da su se iskrzale kandze na zupcanicima menjaca. Postoji mogucnost i da mozda nisi nesto sklopio kako treba kad si menjao lamele ( mozda nisi dobro stegao korpu kvacila il si zaboravio da stavis neku podlosku ) . Peta brzina bi trebalo da je direktna i da ide samo preko jednog snopa menjaca . Ako nastavis tako da vozis sa tim krljanjem, postoji mogucnost da pukne neki deo yupcanika ili kandze pa da uleti medju ostale i napravi jos vecu stetu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam otvarao nista sto ima veze sa prenosom, u petu ni ne ubacujem otkad je to pocelo da se desava. A pod ispada mislis cak i ako se ne vrati u cetvrtu? Majstor rece da je mozda viljuska ali nista ne mozemo da kazemo sigurno dok ne otvorimo sve. Pitam ovde da li je neko imao slican slucaj cisto da znam o cemu se radi i da vidim da pojurim delove. Mislim da deo kao deo nije skup, vise kostaju ruke. Dihtunzi ce isto morati novi, set u louisu je 100eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Februar 22, 2016 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras dihtunge..... majstor ce to zapusiti !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan silikon u ruke netrebaju ti dihtunzi(u selu pored mog ima radionica radi dihtunde oko 400din je izrada jednog, verujem da nesto ima i u BG), mada mozes i sam njega da otovris , nije to uopste komplikovan motor, servisnu knjigu u ruke i nema problema probaj jos malo da se igras sa kvacilom , proveri debljinu lamela, medjuralema, vidi opruge, sajla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Probacu, ali mislim da nije to. Da su lamele, ne verujem da bi bilo zvuka krljanja iz menjaca.. ili mozda bi, nek ksze neko iskusniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 23, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A pod ispada mislis cak i ako se ne vrati u cetvrtu? Majstor rece da je mozda viljuska ali nista ne mozemo da kazemo sigurno dok ne otvorimo sve. Pitam ovde da li je neko imao slican slucaj cisto da znam o cemu se radi i da vidim da pojurim delove. " Ispada iz brzine " - Mislio sam na to da kad dodajes gas, osetis da motor povuce, pa onda pocne da krlja i ne vuce vise. Smanjis gas, sve se utisa - ti opet dodas gas, on opet povuce, pa opet pocne da krlja i ne vuce. Ja sam imao vise puta takav slucaj na motorima koje sam drugima popravljao, a jednom i na jednom mom motoru ( nije Dominator ) . Sta se desava ? Kad ubacis motor u bilo koju brzinu, birac pomera viljuske, viljuske pomeraju zupcanike i uzupcuju ih medjusobno jedne sa drugima u raznim kombinacijama ( za svaku brzinu je druga kombinacija ). Ako ti je viljuska iskrivljena ili se izlizala - onda se zupcanici ne uzupce dovoljno i viljuska ih ne drzi na pravom mestu, pa prilikom opterecenja ( kad dodas gas ) - zupcanici se razupce, a kad smanjis gas oni se opet uzupce. Postoji mogucnost da su ti stradala i dva zupcanika ( ti koji se razupcavaju ) , jer su kandze na njima fabricki brusene pod nekim uglom tako da kad se uzupce i ti dodas gas - oni se jos vise drze jedan za drugi. Ako su se kandze izlizale - zupcanici se razupcuju. Postoji mogucnost da se te kandze opet izbruse, al je posao jako pipav i treba dobar majstor da to uradi. Kao sto sam ti napisao u prethodnom postu, peta brzina je direktna ( uzupcavaju se zupcanici samo na jednoj osovini - tako bi trebalo ), pa je moguce da mozda nisi dobro pritegao korpu na osovinu il si nesto lose sklopio, pa se stvorio neki luft i desava se top sto se desava ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 1, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava, jesi li radio nesto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Nista, necu ni da pocinjem dok ne vidim kako lepo da resim dihtunge i lovu da zavrsim sve odjednom itd. samo dihtunzi i ruke su 200e, plus dodatni troskovi sto mogu da ispadnu, karika, mozda oko ventila nesto treba, lanac bregaste itd itd tu ce sigurno jos 200 da ispadne tako da cu videti da malo priskupim pa da odradim ili ako uspem nekome da prodam motor za nesto manje para, videcu jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1736 Napisano Mart 1, 2016 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ako resis da popravljas imam org set dihtunga za Dominatora i bregastu novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...