Kayaba 16 Napisano Februar 21, 2016 U prolazu, 17 postova Lokacija: Ludbreg, VŽ Motocikl: Honda XL 600R Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo., Htio bih vam predstaviti svoju Hondu, kakva je bila do sad, i sad kakva bude nakon slaganja. Pa koga zanima, može si proćitati i pogledati slike I na kraju Napravio cca 9000km od toga. motor išao do sad, lupkalo nešto u glavi, trošio ulja, nije više imao sape, na grbači ima skoro 80 000km. Rastavljena mašina, kupljen novi klip Proxx, prva specijala 97.50, pripasuje se kotač od dominatora 500, komplet motor se rastavlja, (osim donjeg dijela mašine) uređuje se rama, druge plastike.... Sve će biti popraćeno slikama, pa ako hoćete pratite. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1736 Napisano Februar 21, 2016 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, ima majstorisanja oko te zadnje kocnice. Ja vozim LM- sa takvim tockovima a imao sam set SM felni pa sam ipak odustao od ugradnje jer bi narusio originalan izgled motora. Ovaj tvoj koliko vidim ima po malo od svega. Agregat i tockovi su od Lm-a a ram i plastike od R-a,zar ne? Imas ovde na forumu temu kad sam ja sredjivao moj i ima dosta korisnih saveta ako zatreba. Evo i jedne slicke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kayaba 16 Napisano Februar 21, 2016 U prolazu, 17 postova Lokacija: Ludbreg, VŽ Motocikl: Honda XL 600R Prijavi odgovor kao problematičan Da ima po svega. Uljni hladnjak od GM, blatobran prednji od KTM, zadnji CR, kombinacija dijelova od drugih hondi. Gle, koristim dijelove koji su mi dostupni, recimo pumpica je od aprilije af1, onaj štelajući dio za potisak pumpice s papučice je od golf 1 od glavnog kočionog cilindra, zadnje štop svijetlo od tomosa, auspuh od KTM, zašto da kupujem neke dijelove čije su cijene vrtoglave, a imam sve slično doma besplatno? Zadnji kotač, s diskom, kliještma i lančanikom od dominatora 500 sam platio 800kn, 100e me tražio za pumpicu i lajtung od tog dominatora, ai imal sam doma sličnu... Inače je samo rama, plastike, rezervoar, sic i guvernal od R modela, komplet ovijes je od LM-a A dobio sam i isti rezervoar, plastike i sic kao od LM-a EDIT: sviđa mi se ovaj tvoj, kad je u originalu je najljepši 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kayaba 16 Napisano Mart 11, 2016 U prolazu, 17 postova Lokacija: Ludbreg, VŽ Motocikl: Honda XL 600R Prijavi odgovor kao problematičan Slabo se radi zbog posla, al napredujemo.Stigli ležajevi bregaste FAG-ovi, piše da su japanski valjda su dobri, NTN ležajevi u zadnjem kotaču izmjenjani, polako se rade plastike bočne, pripasani topovi.... Svi vijci koji drže mašinu, osovine i vijci od kotača, vage i vilica očišćeni i poslani na cinčanje.Danas stigao paket od Jakopca, novi set DID ovog lanca i lančanika, prijenos bude 15-45, semerinzi osovine lančanika i mjenjača i plave harmonike za prednje vilice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleciklo 0 Napisano Mart 14, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Honda xl 600 r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kayaba Motor izleda lepo, vide se sati istinskog truda da se vrati stari sjaj dobrog motorcikla. Mislim da si postigao da izleda bolje od orginala. Nadam se da ce i masina da se vrati na staru snagu, pa da potpuno uzivas. Imam orginal XL 600 R iz 84.(kod mene od 85.) koja je posle 10 godina stajanja upalila bez vecih problema. Sredjujem je i da bih je zavrsio potrebna mi je leva bocna plastika, ako ti je neka zaostala molim da mi se javis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...