tindirbp 289 Napisano Februar 20, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Zoljica u prvoj boji,novi tip vila,delorto karb. 87.god.isti slucaj kao sa proslom zoljom,regularan motor ali je saobracajna izgubljena,covek umro na kome se vodi,ja necu da se zezam oko toga kome treba za male pare motor extra,postavicu slike sad ne mogu preko telefona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Februar 20, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan hmmm. ajde ja rezervisem..ako mi se slike svide uzecu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 20, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan A bem ti kako da postavim slike preko fona... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 676 Napisano Februar 20, 2016 Zainteresovan, 358 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Preko tapatalka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 20, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 20, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...