Pablo 1936 Napisano Februar 16, 2016 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Za danas smo vam spremili novu epizodu koja nam je u tehničkom smislu prvenac jer smo gosta snimali preko Skajpa. Zato ne zamerite ukoliko kvalitet zvuka nije idealan. Imali smo ideju da vam prenesemo ponešto o motociklizmu u Americi, tačnije Kaliforniji, a pronašli smo i najboljeg sagovornika za to - Baneta Obrenovića. Bane, inače Motoholic na forumu, je dugogodišnji motociklista u Kaliforniji, višegodišnji instruktor vožnje i motociklista koji je išpartao Kaliforniju, pa i celu Ameriku, uzduž i popreko! Ako imate neka pitanja za Baneta i nas, ne ustručavajte se! U svakom slučaju, uživajte! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlajsa 42 Napisano Februar 16, 2016 U prolazu, 21 postova Lokacija: NBG 63 blok Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nikakvo pitanje, samo sve reci hvale za Baneta i stvarno je divno i profesionalno docarao ljudima bajkere u Kaliforniji. Bane je ljudina. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 16, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jako korisna i interesantna epizoda. Moze puno toga novog da se cuje i sazna. Nekako imam ogromnu zelju da odvozam taj cuveni Route 66, ali sa svojim motorom. Hvala Sevetu i Ivanu, a posebno hvala Banetu sto nam je docarao i priblizio moto pricu u dalekim zemljama. Inace o Banetu sam cuo sve najbolje i da je jako dobar domacin. Jos jednom svima sve cestitke, a mom imenjaku i ja zelim brz oporavak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4883 Napisano Februar 16, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uživao sam zaista tema vrlo interesantna a sagovornik vrhunski O ekipi koja realizuje podcast ne treba trošiti reči Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...