MAREMAX 21 Napisano Februar 15, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko u Sumadiji (Topola, Arandjelovac, Kragujevac, Raca, Smederevska Palanka, Velika Plana) da prodaje Burgman 400 neka pusti poruku. Od 2000-2002 godista, max do 1000 evra. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Februar 19, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da napise kolika je neka realna vrednost Burgmana, jer ja sam cuo da je vrednost 2000-2001, zavisno od stanja, oko 1000 evra? Isao sam da pogledam jednog, koji je bio u ok stanju, ali covek nije hteo da spusti ispod 1200. Za mesec dana treba da se registruje, zadnja guma losa, akumulator los. Znaci on izlazi na 1400 a 2001 godiste. Koliko je to realno?pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6063 Napisano Februar 19, 2016 Ne silazi, 1814 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Svaki ciga svoga konja hvali,zavisi od stanja,ja sam mog 2000g prodao pre godinu dana za 1000 i mislim da je to max ali obe nove gume,akumulator tek zamenjeno ulje,Bas sam ovih dana gledao burgmane po oglasima za jednog drugara i rekao bih da je 1000e max cena za to godiste.Ako bih sad kupovao burgmana to je cifra koju bih dao pa i ako ima ponesto da se sredjuje nebi bilo strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6063 Napisano Februar 19, 2016 Ne silazi, 1814 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je bolje uzeti neki malo jeftiniji pa ostatak uloziti u sredjivanje jer sam video par komada za koje mislim da bi otisli za 800-900. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Februar 20, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto sam ja gledao je u prilicno dobrom stanju, ali ima bar jos 200 evra ulaganja i onda izlazi na nekih 1400. A za godinu dana ne moze da se uzme ni 1000. Imam opciju za Malaguti Madison 400 2005, ali mislim da cu obici jer mnogo vise negativnih komentara vidjam od pozitivnih. Burgmana ima dosta vise, Suzuki je Suzuki itd. Hvala na odgovorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen Burgman 400 2001. Placen malo vise ali je u korektnom stanju.Uskoro slike. Hvala svima na savetima i pomoci. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...