PhilFacor 17 Napisano Februar 12, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram hitno da kupim mt-07. Ili to ili LADNA MORAVA. Zato rizikujem da zloupotrebim ovaj sajt. Naime da bih kupio mt-07 nedostaje mi 2500e ( ili malo manje) a te novce bi dobio prodajom mog malog motorina honda cbr 125r . Dakle ovo je klasicna zamena teza - ja ustvari prodajem cbr 125r po ovoj ceni ( ili po dogovoru) da ne zloupotrebljavam ovo do kraja zainteresovani mogu pitati na jakendza@gmail.com Izvinjavam se pre svega "gazdi" (adminu ili tako nesto) sto ovo rdim, ali nemam dovoljno poena da oglas okacim pod temom PRODAJA nadam se da me shvatate. Jos jednom izvinjenje svima , koji bi ovo da ukore Spreman sam na odgovornost, pa sta bude Pozz Zoran jagodina Evo da pomognemo kad je već takva situacija. Prbacićemo oglas u "Prodajem" gde bi trebalo da mu je mesto. Ubacićemo još malo teksta. Slike nažalost nemamo. Prodajme motor honda cbr 125r 2014. godiste, Prvi vlasnik, prva registracija april 2015. Jos godinu dana u garanciji, Kupljen u Delta autu BGD, redovno servisiran, faktura i svi papiri, na moje je ime, saobracajna, servisna knjizica, dva kljuca , . .. . sve po PS-u. Preso 20.000 km od aprila 2015 do oktobra. samo sam ja vozio, sve vrste provera ( motora, papira, saobracajne .. . ). Prodaja radi kupovine veceg. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 12, 2016 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan 10 ka za kreativnost Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 13, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јел то беше онај Зоран што нас је убеђивао да му неће бити потребно више од 125 кубика? Од срца ти желим да испуниш своје жеље и да ускоро представиш нови мотор у новој теми 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 13, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je lep gest admina, cenim. Srecna prodaja. @Svaler, cuti bre, morao si da se setis, razumi coveka, apetiti rastu, mi smo ipak zavisnici, tako to ide.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1497 Napisano Februar 13, 2016 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slika : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Februar 14, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Јел то беше онај Зоран што нас је убеђивао да му неће бити потребно више од 125 кубика? Од срца ти желим да испуниш своје жеље и да ускоро представиш нови мотор у новој теми I meni se cini svaka cast zabio 20hkm za sezonu! Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Februar 14, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako smem da pitam, cime se bavis kad si imao vremena da sabijes 20k sa 125 kubika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Februar 14, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Impresivna kilometraza....svaka cast kolega a svaka cast i adminima...puno srece u prodaji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...