JevtaNS 1891 Napisano Septembar 4, 2018 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zamirisalo mi kada sam pročitao.A i mogli bi se videti samo još da imam vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 4, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, JevtaNS je napisao: Zamirisalo mi kada sam pročitao.A i mogli bi se videti samo još da imam vremena Posle 18.09, kad dodjem sa odmora možemo da se organizujemo nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Septembar 4, 2018 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Važi Lepo se provedite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Septembar 5, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, *zeka* je napisao: Uostalom javite se pa vas vodim nekada davno kada si počinjaoi posao, nešto sam te savetovao , pa si mi rekoa da dođem na besplatan vikend? Čini mi se da si to bio ti, ima nekoliko godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 5, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, mrle je napisao: nekada davno kada si počinjaoi posao, nešto sam te savetovao , pa si mi rekoa da dođem na besplatan vikend? Čini mi se da si to bio ti, ima nekoliko godina. Eto druženja Da se okupimo o svom trošku, a na Zekin račun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 5, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, mrle je napisao: nekada davno kada si počinjaoi posao, nešto sam te savetovao , pa si mi rekoa da dođem na besplatan vikend? Čini mi se da si to bio ti, ima nekoliko godina. A sećam se , nisam počinjao posao nego radio novi sajt pa mi trebao fotograf, Goshke je tada majstorski zavrsio posao. Nekad bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 5, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Šumadinac je napisao: Eto druženja Da se okupimo o svom trošku, a na Zekin račun Praviću se da ovo nisam pročitao A ti obećavaš a nikako na ovu stranu da se provozaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 5, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, *zeka* je napisao: Praviću se da ovo nisam pročitao A ti obećavaš a nikako na ovu stranu da se provozaš. Ako ne bude kiše i ako si slobodan, možemo da se vidimo u petak oko 10-11h. Planirao sam sa suprugom zajedničku vožnju na CBF-u, da odlučimo koji motor ostavljamo, pa bih voleo konačno da se upoznamo. Za gurmansku turu čekam Mrleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 5, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Aj pišem na PP . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5657 Napisano Septembar 11, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1749 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju bio rucak na Tari, kafana " kurta". Da pohvalimo i predlozimo. Prijatan ambijent, ljubazno osoblje, teletina ispod saca prste da polizes.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Septembar 11, 2018 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih da pohvalim Kurtu, odlicna klopa i umerene cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5657 Napisano Septembar 11, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1749 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Isto koliko bih pohvalio Kurtu toliki bi minus dao restoranu " Vrelo" Perucac. Bili negde u julu, isti slucaj kao "suncana reka". Ambijent odlican ali sve ostalo nula. Velika guzva, mnogo se ceka, i to sto smo dobili bilo jako lose..... Ugostitelj sam po profesiji i mogu jako dobro da prepoznam stvari. Veliki i izvikani restorani ili kafane treba zaobilaziti jer oni imaju posla i guzvu i ne obracaju paznju i ne trude se da zadrze goste i musterije i da to sve bude kako treba.....Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Septembar 11, 2018 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Vraćam se ujutru iz Makedonije, Neka preporuka za neki restoran (a da nije predejane) u blizini autoputa? Čuo sam za neki u Vlad. Hanu kažu da je hrana dobra i da je jefitno (u odnosu na centralnu Srbiju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 11, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka u Vranju, kafana "Kod bake na rucak". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Septembar 11, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, nikvuksa je napisao: Moja preporuka u Vranju, kafana "Kod bake na rucak". moje komšije u povratku iz Grčke fasovali neku stomačnu bolest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 11, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, zao mi sto to cujem... Mi bili pretprosle godine istina u povratku iz GR. Nas 4oro jeli nikad u ziivotu velike porcije i jos nas ljudi castili dezertom, za neke smesne pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 630 Napisano Septembar 11, 2018 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Nele11 je napisao: Vraćam se ujutru iz Makedonije, Neka preporuka za neki restoran (a da nije predejane) u blizini autoputa? Gradska Meana u Vranju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Septembar 11, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Leskovac (roštilj): Ako hoćeš fast food onda: Leskovački roštilj Bibac, 28. mart bb, Leskovac Restoran (Etno restoran): Harmonika E&S , Manojlovce bb, 16201 Manojlovce (Leskovac) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Septembar 11, 2018 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan On 9/4/2018 at 5:57 PM, *zeka* said: Meni je nedopustivo da uz Rolovano meso u saftu kao prilog stave pomfrit!!! Pa jebem mu kuvara. Provozajte se do Skačka na dinstanu teletinu ili dimnjeni vrat . Kafana je blagi užas sto se tiče izgleda ali teletina vrhunska . Na putu za Jošaničku Banju preko Goča i Mitrovog Polja. Ili na roštilj Kod Bora u Novom Selu pored Vrnjačke Banje , mešano meso odlično. Uostalom javite se pa vas vodim I meni je ovo strasno, jos gore mi je kad odes u neki restoran koji je kao na glasu, sve uredno, cisto, sredjeno, cene jake i onda dobijes onaj smrznuti pomfit, pa ako ste otvorili restoran i zaposlili kuvara onda valjda zna da ispece krompir, sad ispada da svako moze biti kuvar, kupis cevape u supermarketu i smrzuti pomfir, ubacis ga u fritezu i ispeces, to je ok za neki fast food, ali drzati neki nivo i naravno cene a prodavati instant hranu stvarno ne razumem...nedavno u Rumi, restoran Borkovac, lep ambijent, imaju i sobe, bazen, spa, ludilo....i frikomov pomfrit, ma daj.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Septembar 11, 2018 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan ima par godina, zaglavimo u restoran u pancevu, na keju, kao neka vetrenjaca, lepo izgleda i lepo sredjeno. ja sam uzeo neku pikantnu piletinu i ocekivao sam neke zacine, prelive i tako to. a dobio sam pohovanu piletinu prelivenu ljutim kecapom. jbg, mozda sam previse ocekivao od tako sredjenog restorana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Septembar 11, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je sigurno, i tu ne možete da pogrešite. Gledajte parking ispred kafana pored puta. Ako je na njemu gomila kamiona, ulazite, nema greške. Provereno više puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Septembar 11, 2018 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako doguraš do Niša gladan, čuveni Marjan u Draževcu između Niša i Aleksinca. Samo keš, nušta kartice bešeSent from my SM-J320F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Septembar 11, 2018 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, videcu sta mi se jede pa cu da svratim negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaZemun 78 Napisano Septembar 16, 2018 U prolazu, 86 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki bandit 650s k8 Prijavi odgovor kao problematičan Кафана Мрак на уласку у Ниш са аутопута,пре неки дан на повратку из Грчке. Вешалица,димљена,ћевапи -ВРХУНСКО!Цене мало јаче...Београдске 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 196 Napisano Septembar 17, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobijem od drugara iz Vranja preporuku za restoran "Gradska meana' u tom gradu. U petak 14.09. pri povratku iz Grčke svratimo tu na ručak. Ispred puno kola, Bg, Kg, Ue table. Ulazimo unutra gospoja i ja sa dvoje dece, prilazi nam konobar sa rukama punim tanjira i pita šta smo hteli. Kažem mu da hoćemo da ručamo, a on meni da nema mesta ako nismo rezervisali. Ja njemu da ima 10 ak praznih stolova. On meni da je petak i da od 19 h počinje muzika, ja opet njemu da je 18 h i da završavamo pre 19 h jer nas čeka još 300 km puta, a on meni da ne može jer moraju da spajaju stolove. I još kaže, imate na 100 metara restoran 'Tekija" ili tako nešto. Prema tome, koliko god bila dobra klopa, mene "Gradska meana" u VR neće nikad ciše videti. Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...