drmilan_ 5789 Napisano Maj 19, 2023 Drug član, 2541 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam nocio u blizi kafane "Beban" par dana dok smo se vozali po Tari 2019, tamo smo i doruckovali i vecerali svaki dan. Ja u boljoj kafani sa boljom klopom nisam bio. Osoblje ljubazno, klopa vrh. Posto kod nas u Subotici nema komplet lepinje, to nam je bila svakodnevnica za dorucak. Dve godine posle smo u prolazu na zimovanje ponovo stali tamo sa drustvom, na moju preporuku, posto je drugar hteo kod Loja, a ja navro kod Bebana, i kaze nije se pokajao sto me poslusao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5789 Napisano Maj 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 2541 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Sretan put i lepo se provedite! @ProMaster A ja odoh u Kamnik, poslom (biciklizmom) naravno. Vec znam da me ceka neka fensi vecera, al vec mi se se*e od takve klope. Kad dodjem kuci posle par dana negde, gospodja za rucak pravi samo ono sto ide na kasiku, da se vratim u normalu od silnog fenseraja. Promenio Maj 19, 2023 član drmilan_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8659 Napisano Maj 19, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da su paperinos i bsg jedna te ista osoba ustvari 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2352 Napisano Maj 20, 2023 Mr., 589 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Skrivena agenda postoji u svakom slucaju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5286 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 1133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Kako vas je navukao da dođe do 100 postova 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3256 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 1640 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slučaju valja ponekad otvoriti temu koju ne čitaš inače, nađe se kandidata za ignore, da im ne dozvoliš da ti truju mozak i inače. Kapiram da ima ko u tome uživa, ja ne. Hvala, doviđenja.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10736 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 2065 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Forsberg je napisao: Kako vas je navukao da dođe do 100 postova Palo mi na pamet, nego mi bilo dosadno sinoć, pa ko velim... Dobro, sad bas "zdrav" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10736 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 2065 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Doviđenja botino. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10736 Napisano Maj 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 2065 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravi gazda Lojkana i ne zaboravi da ostaviš malo pertle, da bi mogli da te izvuku... A ja cu ti javiti kada me prvi put neko bude izbacio bilo gde iz ugostiteljskog objekta, ali se verovatno neće desiti jer biram gde idem. Stani ispred na parkingu, evo prolazim ČA, pa da mašeš malo... Promenio Maj 20, 2023 član ProMaster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8970 Napisano Maj 20, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto se ne briše OFF? Upropasti temu ovaj slepac. 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 20, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, travelman said: Ovakav nema niko u dojclandu i sire a kamoli ovde. Ako si ga video onda je to to .... Opet lažeš. Golf nije bio registrovan prošle godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16041 Napisano Maj 20, 2023 moto merkat °°, 4992 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Forsberg je napisao: Kako vas je navukao da dođe do 100 postova Fora bi bila ban na 99 postu 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8907 Napisano Maj 20, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @travelmani ja se danas vozikali,a uz put i svraćali po raznim objektima.Svuda su nas lepo dočekali,a u jednom i lepo i ukusno uslužili. Promenio Maj 20, 2023 član gebee&co 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7902 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 3015 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad niste bili mokri Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8907 Napisano Maj 20, 2023 Ne silazi, 2293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mada,bilo je uslova da se dobro nakvasimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14039 Napisano Maj 20, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Bigor je napisao: Pa kad niste bili mokri I jos nam rekli da se slobodno parkiramo ispod nadstresnice ako kojim slucajem padne kisa. Ugostili nas za medalju, ja googl zatrpao pozitivnim recenzijama, eno pao im server od silnih zahvalnica. Samo treba biti nasmejan, nikako arogantan. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7902 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 3015 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jos je pravi pravcati restoran, a ne pecenjara!Mislim stvarno kud ovaj svet ide Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8907 Napisano Maj 20, 2023 Ne silazi, 2293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A mokri čvor i wc ne smem ni da pominjem.Htedoh da se prekrstim kad uđoh.Samo sam čekao onog sa livrejom da mi doda sapun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6205 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 4198 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Dise gasiš, matereti…….Ode još jedna tema u helać.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1643 Napisano Maj 20, 2023 Zainteresovan, 354 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel realno da se jos mlatimo oko Loja gnoja i ovog botise 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5789 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 2541 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan A meni ste obrisali komentare sto sam za sisatu ministarku rekao da nije ministarka, a tema je samo dupe i sise. Tu gde se nesto ozbiljnije piskara, pustate ovog slepca da nam truje temu hebenom pecenjarom kod loja. A btw evidentno nije ni bajker jer da jeste onda bi znao koliko znaci da se sakrijes pod nastresnicu ili kad udjes mokar da se ugrejes. E pa druskane usao sam mokar do koze, i ne samo ja, nego nas 10ak, u hotel Rajska dolina na Jahorini. I pazi niko nas nije izbacio napolje niti izvredjao jer smo mokri usli u lux restoran i isparavamo. Jos smo i motore gurnuli ispred ulaza i nikom nista. Nije do restorana, do coveka je. A ti ocigledno imas problem u glavi kao i taj iz Loja. 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2570 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rekoh nekoliko postova pre, svako ima pravo na svoje ponašanje. Da li je ono u redu, to je druga tema.Da je "gazda" ljakse, jeste, to je sigurno. Da mu treba neka hitna pomoć na KCS-u, a kolega bajker baš hirurg, pitao bi ga da li bi u tim cipelama ima isti takav stav.Al dobro, svakako, ne tiče me se, niti sam kad bio u kafani dotičnog niti znam gde je tako da ono...U stvari, meni je žao kad čujem da tako neko nekom ne želi da napravi ustupak, pa me to malo dotaklo, nebitno dal je neko pokisao na motoru ili se recimo zaglavi krov kabrioletu i pokisneš u kabrioletu pa te ovaj isto odjebe.Svakako, njegova kafana, njegova pravila. Što se kaže, u Rimu se ponašaj kao Rimljanin . Послато са 21091116UG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2570 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Isto što si ti ovde uradio. Kad se uđe u nečiju kuću, avliju, radnju, kaže se,makar "dobar dan".Ovde, na forumu, je to sekcija "Predstavljanje" (ili kako se već zove).Dakle, dobar dan, dobro veče, pomaže Bog, selam alejkum, (kako ti volja), ja sam taj i taj, vozim, ne vozim, imam želju, bla bla...Tako da, ne znam, kako možeš zastupati tezu poštovanja svih pravila a ti prvo pravilo nisi ovde ispoštovao, pa te niko nije "pedalirao", poslao na autobus ili kako već.Zar to nije cinizam?Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10736 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 2065 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam mislio da si gazda Lojev bot, sad vidim da tvoja dijagnoza seže mnogo dublje. Žao mi je sto sam trošio vreme na sprdnju sa tobom, a još više što sam dozvolio da dobru temu oteraš (a i ja sa tobom) u blato. A priča o gostima, imam teoriju za koju sam prilično siguran da se ovde desila. Dolazi dvoje ljudi, na motoru, po kiši, mokri. Gazda ih vidi i pali mu se lampica, ovo dvoje će da se suše i da čekaju da stane kisa, okupiraće mu sto za 4 osobe zbog opreme i umesto da rucaju i odu za 1h, ostaće 2-3h, zauzimajući mu tako mesto za novu klijentelu. Nema to veze sa tim gde je parkiran motor, koliko sam danas video, nesto se radi na kafani, pa sigurno pored svega onoga, nije bitno gde će neki motor biti sat ili dva po kiši, pritom ne smeta nekom. Na kraju dana, taj moralni pigmej, koga braniš, neće imali mene i još ko zna koliko ljudi ikada kao goste, a redovan sam kao turista u ovim krajevima (Tara, Zlatar...).. znam, reći ćeš da mu takvi (mada i ne znaš kakvi smo..) ne trebaju, ali zbog takvog stava nadmenog i pre svega samoživog, propadali su i mnogo veći biznisi, a ne magistralska kafana 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2570 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Sve na ovom svetu ce propasti pre ili kasnije . Bitno je samo da je covek imao jasan stav i princip da ne dozvoli da se neko bahati i namece svoje izopacene naume u njegovom objektu.Za taj gest kapa dole pokazao je primerom kako to rade pravi srpski domaciniPravi srpski domaćin ne tera goste i nije nekulturan. Biti srpski domaćin je oličenje poštenja, širokog srca i tolerancije, empatije i želje da se pomogne drugom u nevolji...Ovaj je upravo suprotno od pravog srpskog domaćina.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...