Milanezi 2489 Napisano Octobar 23, 2022 Drug član, 1595 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Da preporučim u Mionici klopu, lokal se zove Darija, moguće da ga znaju i kao restoran Kostić. Nalazi se baš na samoj raskrsnici gde se skreće desno za Vrujce, pa preko puta, sa druge strane. Vidi se na fotkama gde je otprilike. Svraćao sam 5-6 puta u zadnjih mesec-dva i svaki put je bilo odlično, zato i preporuka. Imaju jela sa roštilja, pečenje, piletinu. Vitrina sa mesom pa izabereš šta hoćeš, lepinje peku odmah, budu vruće. Unutra je velika sala, a ima i napolju par stolova. Nije neka fenserica ali za putnika prolaznika super mesto za pojesti nešto i paljba dalje. Danas sam išao namenski prvo tamo na klopu pa dalje na vožnju. Čini mi se da su i cene baš korektne, ovo na stolu je bilo 400 dinara. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Octobar 23, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da preporučim u Mionici klopu, lokal se zove Darija, moguće da ga znaju i kao restoran Kostić. Nalazi se baš na samoj raskrsnici gde se skreće desno za Vrujce, pa preko puta, sa druge strane. Vidi se na fotkama gde je otprilike. Svraćao sam 5-6 puta u zadnjih mesec-dva i svaki put je bilo odlično, zato i preporuka. Imaju jela sa roštilja, pečenje, piletinu. Vitrina sa mesom pa izabereš šta hoćeš, lepinje peku odmah, budu vruće. Unutra je velika sala, a ima i napolju par stolova. Nije neka fenserica ali za putnika prolaznika super mesto za pojesti nešto i paljba dalje. Danas sam išao namenski prvo tamo na klopu pa dalje na vožnju. Čini mi se da su i cene baš korektne, ovo na stolu je bilo 400 dinara. I od mene preporuka, ništa fensi, ali jeftino i bogato se oždereš!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16874 Napisano Novembar 11, 2022 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nam je redovna stanica posle endurisanja po Maljenu. Pristojno, ukusno, lepše leti nego kad ne moze u bašti. Može i telefonom da se naruči, taman sačeka toplo dok sidjes sa brda Nije fensi restoran, ali za znojave i blatnjave bajkerke i bajkere... nama taman. Organizuju svadbe, ako se tada zalomi, teže izdržljivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Novembar 11, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kostic je odlican, ima od mesa svega, nekad malo zna da se ceka zbog guzve, ali meso im je sveze, cumur, lepinja uvek topla. Kad se posti uvek ima riba/pasulj. Nije fenseraj nikakav kao sto su kolege rekle vec, ali je pristojno i klopa je uvek dobra. Preporuka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3244 Napisano Novembar 11, 2022 (promenjeno) Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, gavrela je napisao: Kostic Deki, ima li veze ovaj Kostić, sa restoranom za svadbe Kostić? Na putu za Divčibare. Pitam onako, jer sam gore svirao X puta i poznajem dosta Mioničana. Promenio Novembar 11, 2022 član Tumbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Novembar 11, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Tumbe said: Deki, ima li veze ovaj Kostić, sa restoranom za svadbe Kostić? Na putu za Divčibare. Pitam onako, jer sam gore svirao X puta i poznajem dosta Mioničana. Nemaju nikakve veze buraz, ima bas dosta Kostica u Mionici i okolo Ko od forumasa svraca kroz Mionicu uvek moze da se javi bilo za pice ili ako treba neka pomoc, ako sam tu rado cu da se odazovem. Vazi za sve. o/ Promenio Novembar 11, 2022 član gavrela 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3244 Napisano Novembar 11, 2022 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, gavrela je napisao: Nemaju nikakve veze buraz, ima bas dosta Kostica u Mionici i okolo Zato sam i pitao. Jbg, otprilike da od svih ljudi koje znam tu, jedino ne upoznah tebe i Gorana (GSA). Moramo to popraviti. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Novembar 11, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju nikakve veze buraz, ima bas dosta Kostica u Mionici i okolo Ko od forumasa svraca kroz Mionicu uvek moze da se javi bilo za pice ili ako treba neka pomoc, ako sam tu rado cu da se odazovem. Vazi za sve. o/Pozajmiću Benelli-ja pa dolazim!!!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Novembar 11, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, vidakn said: Pozajmiću Benelli-ja pa dolazim!!! Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Moze brate, imam i prikolicu za slep motora, nemoj da brines nista :DDDD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Januar 20, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan U Vranju, tj. u selu Preobrazenje, etno selo Vile Jefimija...Ljubazan domacin, hrana odlicna, obilna, jeftina(dimljena vesalica od 50cm, sir od krava Busha) Apartmani odlicni. Na manje od 10km od auto puta-asfaltnim putem. Odlicno mesto za odmor na putu za Grcku. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Januar 21, 2023 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je put od autoputa do sela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Januar 23, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Put je asfaltni, uzani, na nekim delovima je propao asfalt, ali nista strasno,uglavnom je dobar, za putnicki auto i motor je ok! Prosle nedelje sam bio autom i nisam mogao da se zadrzavam previse, ali na proleće obavezno idem motorom, i bar dve noci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan У недељу у повратку са сајма аутомобила, банда моторашка огладнела па смо по савету свратили у Нове Бановце на јагњетину у "Печењару код Реље" ... нас шесторица убисмо 3 киле јањетине уз салате и пивце па се убисмо за медаљу, срећом били моторима а не бициклима јер тешко би педалали до Новог Сада ... наша топла препорука свим огладнелима 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano April 27, 2023 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pratio objave pa ne znam da li je postavljano Restoran kod "Braneta" selo Stubik kod Negotina i ovcetina na rostilju a tek pleskavice savrsenstvo.Jedina mana sto mora da se rezervise ranije 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano April 27, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan preporuka za "Braneta", ovčetina, ko voli, predobra Mešano meso za 4 osobe, salata i pogača jeste za 4 osobe, al 2 dana da se ruča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano April 27, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za restoran sa predobrom domacom kuhinjom, prelepom bastom i terasom. "RUDNICKI KONAK" u Jarmenovcima (na putu za Rudnik). Prijateljski nastrojeni prema motoristima. Послато са SM-A528B помоћу Тапатока Promenio April 27, 2023 član Bojan Budjevac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano April 29, 2023 (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste u Aranđelovcu,na početku glavne ulice sa desne strane(npr.dolazite iz pravca BG ili Topole)Fortuna. Ništa fensi ali jeftino,uredno i čisto.Ponuda 200%svega-od gotovih jela do roštilja i sve je na merenje.Za 500 kinti čovek od 90kg se razbije od mesa i povrća(bez leba) Promenio April 29, 2023 član Džim Džarmuš 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Maj 4, 2023 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 4. 2023. at 0:19, Džim Džarmuš je napisao: Ako ste u Aranđelovcu,na početku glavne ulice sa desne strane(npr.dolazite iz pravca BG ili Topole)Fortuna. Ništa fensi ali jeftino,uredno i čisto.Ponuda 200%svega-od gotovih jela do roštilja i sve je na merenje.Za 500 kinti čovek od 90kg se razbije od mesa i povrća(bez leba) Od toliko restorana, kafana i pecenjara u Arandjelovcu ovo nije bas neki izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Maj 4, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan preskoči onda , meni je skupo sve što si naveo ovo mi je taman za budžet petočlane porodice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5005 Napisano Maj 8, 2023 (promenjeno) Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Uvek dobar srneci gulas u Fruskogorskoj lugarnici u Maloj Remeti... 345452261-235184399097251-6794472914604924028-n hosted at ImgBB IBB.CO Image 345452261-235184399097251-6794472914604924028-n in Saša Brdar's images album a ondak domaca strudla i palacinke... 345598296-215765317833339-7643013357403392862-n hosted at ImgBB IBB.CO Image 345598296-215765317833339-7643013357403392862-n in Saša Brdar's images album Promenio Maj 8, 2023 član Bole37 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8003 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Saša, jel si rezervisao ili samo banuo? Prošlog leta bio sa g-đom i baš smo se načekali da nas usluže i posle naplate, bila gužva, a neka nesnađena omladina konobarisala... Gulaš ne može da omane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5005 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, DraganNS je napisao: Saša, jel si rezervisao ili samo banuo? Prošlog leta bio sa g-đom i baš smo se načekali da nas usluže i posle naplate, bila gužva, a neka nesnađena omladina konobarisala... Gulaš ne može da omane Mi smo bili nekoliko puta, nismo se nikad najavljivali, uvek smo uspeli da sednemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antonov 58 Napisano Maj 15, 2023 U prolazu, 19 postova Motocikl: Yamaha XVS 1300A Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Evo da podelim jedno neprijatno iskustvo iz "Kafana kod Loja", u petak 12. maja uputio sam se sa suprugom na put koji je odavno planiran, jeste vreme bilo nestabilno sa kišom ali oprema je tu, prošli Užice vozim preko Zlatibora kiša lije kao luda, nailazimo na gore navedenu kafanu, stajem na parking tražim mesto gde mogu pod neku nastresnicu da sklonim motor i da skinemo kišnu opremu da ostavimo na motoru da se ocedi dok ručamo, medjutim nailazimo na vlasnika kafane koji ne dozvoljava da parkiram motor pod nastresnicu, još kaže "šta je, ćeš garažu da ti dam" na to mu kažem ajde daj pošto ovo ne dozvoljavas, gde on kreće u raspravu sa nama kako se zna red kod njega gde je parking, supruga kaže planiramo da ručamo kod vas samo da ne stoji oprema i motor na kiši za to vreme da se osusi ali on i dalje tera svoje, raspravlja se, okrenuli se nastavili dalje, jako neljubazan i neprijatan čovek. Supruga mu je spomenula da će napisati review na Google da znaju bajkeri šta da očekuju ovde od vas, na šta kaže piši šta hoćeš, tako da bajkeri ocenite restoran kada čovek želi. Svako ko je vozio po kiši zna šta znači kada možeš na kratko da se sklonis na suvo. Znači da se sklonimo od kiše i ručamo kod njega ali ne ok, njegov restoran njegova pravila. Nama je ovo pokazalo o kakvom se čoveku radi, umesto da se pomogne i izađe u susret. Bajkeri zaobidjite ovo mesto "Kafana kod Loja"! Sledeća kafana na putu ka Foči "Kafana kod Bebana" ljudi pitali da li treba odeće neke suve ili da se osušimo kosu itd naravno da nije oprema je odradila svoje. Moja preporuka je da ovde svratite, hrana dobra, ljubazno osoblje i vlasnici. 6 1 1 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Kad spomenu Bebana, odlično kiselo mleko, domaće... A pošto je tako lepo, mora se "upropastiti" sa još boljom lepinjom. @Antonov Za Dragana, nemam reči, krivo mi je da si tako prošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 16, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Evo da podelim jedno neprijatno iskustvo iz "Kafana kod Loja", u Mislim da je ta kafana krenula nizbrdo još pre par godina kada su počeli da stavljaju svinjsku pečenicu iz supermarketa u komplet lepinju. Međutim, vidim u reviewima da ljudima i to odgovara, a vidim i da svakako nije bio izolovani incident samo kada sam ja bio. Edit: tragedija, samo za turiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...