Sveti Atila 729 Napisano Mart 25, 2019 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da pitanje nije mnogo van teme, ali da li se neko seća kako se zvala kafana u prizemlju visoke zgrade, iza hotela, pored starog Merkatora? Pre par godina je zatvorena, da bi se na njenom mestu otvorio restoran Krim, sada se na tom mestu nalazi prodavnica robe široke potrošnje. Lomim glavu već par dana. Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 729 Napisano Mart 25, 2019 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!!! Igmanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 507 Napisano Mart 26, 2019 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1338 Napisano Mart 26, 2019 Drug član, 1178 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan sjajna ideja i ne mali rad, ali, ali ne "zvocam", samo mali doprinos: neke informacije o kafanama su stare po vise godina,... sad ideja kako bi mogli imati azurnije informacije tipa: i dalje je dobra, ima pozitivnih novina itd! ;o) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16828 Napisano Mart 26, 2019 Misbehave Responsibly, 1692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan bocco, da li postoji mogućnost da uz kafanče stoji datum poslednjeg update-a i eventualno ko je dao ocenu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8695 Napisano Mart 26, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I sta je doticni konzumirao, ne moraju bas kolicine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1819 Napisano Mart 26, 2019 Lovely jubbly, 907 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan @bocca_bastard Ja sam bas retko u Srbiji ali mogu da predlazem "kafane" u Italiji i Francuskoj. Ima li smisla? Pizzeria L'altro pizzicotto, Sarnico, Lago d'Iseo Pizzeria La Pizzaccia, Como, Lago di Como 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 574 Napisano Mart 26, 2019 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, drs je napisao: da uz kafanče stoji datum poslednjeg update-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 199 Napisano Mart 27, 2019 Svrati ponekad, 279 postova Lokacija: Svedska Motocikl: KTM 390 ADV, Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/25/2019 at 11:00 AM, Nole Bg said: Iz pravca Zvornika na ulazu u Han-Pijesak posle groblja sa desne strane, tu je vec nekad bila neka kafana. Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Da da, brdo na ulazu u grad Bogaz se zove a kafana se zvala Zelena Dolina. Bas fino , hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8878 Napisano Mart 27, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko bio u "Kestenu" u Futogu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5823 Napisano Mart 27, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1790 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Da da, brdo na ulazu u grad Bogaz se zove a kafana se zvala Zelena Dolina. Bas fino , hvala.Tako je.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5823 Napisano Mart 27, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1790 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nije to jos gotovo, u toku su radovi trebalo bi biti na prolece. Imacemo informacije kad bude pocelo sa radom.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3184 Napisano April 7, 2019 Drug član, 1075 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ova lepina sa druge slike (mada je ovo više neka pogačica), moguće da je ok, još ako je topla..Al ova iznad, ne može da valja nikako ni na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3184 Napisano April 7, 2019 Drug član, 1075 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar komad hljeba je dobar komad hljeba i Slovencu i Srbinu i Italijanu , nema mudrosti..Nego mi je onako izgledala brašnajvo i suvo ..Jbg meni kad kažeš lepina ide ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 8, 2019 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, 83120033 je napisao: Utorkom za ručak stao sam u Kapiji Šumadije. Pošto nisam bio baš siguran šta da poručim, odlučio sam za nešto od gotovih jela, Juneči ribić. Meso je bilo meko, umak sumljivog ukusa, pomfrit hladan, a šampinjoni bezveze. Jedino što me je oduševilo, bila je šopska salata i vruča lepinja. Stvarno vrh. Ostalo na 40% zadovoljstva. Kad god sam svratio tamo - zajeb veliki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano April 8, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle nedelje bili u Divljakovcu, Aranđelovac, Bukulja. Na vreme rezervisali sto. Kad mi tamo, a ono međutim... Kažu oni: Niste nas zvali, nemamo mi telefon. - Ma dao mi @bocca_bastard sa bjb foruma, ima u postu. - A imamo telefon?! ...Imamo ali se pozivi preusmeravaju. - Pa ljudi, pričao sam sa nekim. Zakazao sam. Devojče iza šanka, koja sluša ovaj razgovor par minuta, odlučuje da kaže da je ona ta s kojom sam pričao. LOL - Evo sedite tu (pokazuje na prvi slobodan sto). Bez obzira na njihovu smetenost, posle su se popravili. Hrana je dobra, bašta je,ustvari, vidikovac. Malo je teže naći bez GPS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5823 Napisano April 8, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1790 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Bismo juce na jednoj voznji do Golubca, i po preporuci jedne gospodje iz okoline, odemo na rucak u mesto Branicevo, restoran " Viking". Pun pogodak je bio zaista. Prijatno mesto, klopa vrh, cene pristupacne, parking ispred. Poste smo u postu, narucih po preporuci konobara neki file soma na zaru. Odavno nisam nesto bolje i ukusnije pojeo. Top topova. Moja zaista topla preporuka za ovo mesto.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 8, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan File soma nisi slikao. Ali su zato ćevapi u prvom planu Sent from my SM-J500FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 817 Napisano April 11, 2019 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Ko se voza Jadranskom magistralom, Gostiona Sampion izmedju Baske vode i Brela - dobar indikator: uvijek puno kamiona pred njom. Top janjetina https://www.sampion-brela.com/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 817 Napisano April 11, 2019 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Top janjetina kod Jablanice... https://www.zdravavoda.co.ba/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 77 Napisano April 13, 2019 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/7/2019 at 9:33 PM, 83120033 said: U utorak bio sam i u Kragujevcu. Boravio sam u Garni hotelu Radović, u selu Šumarice pored Kragujevca. Pošto je bilo kasno, želeo sam da za večeru pojedem nešto lako. Konobar mi je predložio neku čorbu i salatu. Odlučio sam za teleću čorbu, šopsku salatu i lepinju. Auuu, to je bila dobitna kombinacija. Aperitiv domača šljiva, Zaječarsko pivo i čorba. Od tad dalje sam se navukao na vaše čorbe. To je nešto predobro, lako i ukusno. Jebeš čevape i ostale mesnine. Šalim se... Želim samo da kažem, da se opet potvrdilo, da je jeftino, ono nešto najbolje. U maju sam opet službeno u Vojvodini. Ruma, Novi sad i okolina... Jedva čekam Bas, bas dobra jagnjetina u N.S- u ti je u Trojci. Imaju dobar parking, a jgnjetina je skoro pa kao u M.B-u u Mladenovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano April 13, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bocca_bastard je napisao: Bili kum i ja danas Kod Bore, Valjevo Sedlari. Red je ispred, red je unutra, pored mene je jeo Rade Serbedzija sa familijom. Kum i ja 2 x 10 cevapa, jedna porcija dimljenih kobasica koje gazda i njegov sin prave rucno (ako im je verovati), lebac i po dva valjevska velika - 1180 rsd ja mislim? Ostavicu i cenovnik od danas. Sve u svemu mesto je prvoklasno - i dalje! Bas povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Maj 14, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio u TRN-u i sve pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Maj 14, 2019 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Super je ova mapa nego ja imam jedno bezobrazno pitanje: Jel ima šanse da se negde ubaci i neka napomena da li primaju kartice? Znam da je plastika totalno gej ali meni stvarno znači Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Jun 10, 2019 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Ko ide za Madjarsku, odmah posle granice carine u Hu imate restoran "Malo Uzice" . Hrana jeftina a odlicna. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...