feelgod 231 Napisano Februar 3, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pridajem Alpha Industries Kaput koji je kupljen za vreme Novogodishih praznika prosle godine i na snizenju je kostao oko 15.000dinara. Za prethodnih godinu dana nosen je svega desetak puta. Razlog prodaje je sto posedujem nekoliko Fajerki (N3B, CWU45 i MA1) i Vijetnamku M-65 tako da ovaj model jakne/kaputa nekako nije za mene. Boja kao sto se vidi je Maslinasto zelena, poseduje kapunjacu postavljenu prirodnim krznom koja se skida, a postavljena je kombinacijom vatelina i prirodnog perja tako da je veoma topla. Moje dimenzije su 180cm i 86kg i odlicno mi pristaje, a dinenzije su: -poluobim ispod grudi 57cm-sirina ramena 49cm-duzina rukava 46c, -ducina od kragne do dna jakne 84cmDimenzije su takve da nekom manjem i mrsavijem od mene bi jakna bila velika a nekome do velicine 185-187 i tezine 90kg bi bila sigutno dobra. Cena bi bila 75E. Sve sto vas zanima javite se i pitajte u temi, na PP ili na telefon 062/21-40-60. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Februar 3, 2016 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da li je nov ? Vidim i dalje ove etikete i cenu na njemu. Za koju visinu ( i težinu) ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Februar 3, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li je nov ? Vidim i dalje ove etikete i cenu na njemu. Za koju visinu ( i težinu) ? Nije nova, ali sam ja perfekcionista i cuvam od svih jakni racune. Nosena je jedno desetak puta kako stoji u text-u a stoji i za koje dimenzije ali ponovicu nije mi tesko "Moje dimenzije su 180cm i 86kg i odlicno mi pristaje, a dinenzije su: -poluobim ispod grudi 57cm -sirina ramena 49cm -duzina rukava 46c, -ducina od kragne do dna jakne 84cm Dimenzije su takve da nekom manjem i mrsavijem od mene bi jakna bila velika a nekome do velicine 185-187 i tezine 90kg bi bila sigutno dobra. " Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Februar 4, 2016 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim gornji tekst. Nije mi jasno, kad sam prvi put gledao oglas nije mi otvorilo tekst, samo slike. Zato sam i pitao. Izvini na smaranju i Hvala ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Februar 4, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim gornji tekst. Nije mi jasno, kad sam prvi put gledao oglas nije mi otvorilo tekst, samo slike. Zato sam i pitao. Izvini na smaranju i Hvala ! Nikakav problem tu smo da razresimo sve nedoumice , hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno. Moze zamena za gorivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Februar 29, 2016 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi se mogla probati jakna, čisto da se utvrdi da li odgovara broj a usput pokuša vlasnika ubediti da koriguje još malo cenu na dole ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Februar 29, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Miljakovac, kod kafica Slon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Februar 29, 2016 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Probaću da se nekako organizujem za vikend. Normalno, ako u međuvremenu ne promeni vlasnika . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Mart 15, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Up. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Mart 22, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za dobro ocuvanu kros kacigu i brile, veline M. Moze i moja doplata nije nikakav problem samo da je ponuda realna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano April 5, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 7000din. Zamena za gorivo, kros kacigu i brile ili cizme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano April 29, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tu je jos uvek. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Jun 1, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Osvezenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 1, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Koji broj cizme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Jun 1, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koji broj cizme? 43 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Jun 19, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je set Bluetooth za dve kacige pa ako neko ima neka nudi, doplaticu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Jul 8, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I dalje ceka kupca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Avgust 29, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemam vise motore, zamena samo za novce a uskoro ce i zima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Septembar 13, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...