Golub 1643 Napisano Januar 30, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam saznao da sam ostao bez drugara, koliko sam cuo otisao je tiho u snu, iznenada... Odlozio je nase planirane voznje za neko vreme... Nije bio aktivan clan ovog foruma, ko je u Beogradu isao na rock svirke u Kub Fest znace o kome pricam, ko je nekada izlazio u caffe Bizzare znace o kome pricam... Bio je covek svoje "sorte", dobar i nasmejan... Imam obicaj kada ostanem bez drugara da kazem da su se izvukli, tako je i sad... Zao mi je sto se za sada necemo druziti... Hvala ti Hogare i neka ti je laka zamlja! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108802-moja-mashina/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 30, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka crna zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Januar 31, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici I prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...