Ćale 3092 Napisano Januar 27, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano Dođite u čim većem broju. " MK STAAARI ROKERI - UmagVas poziva od 12.05. - 15.05.2016.g. 15. moto susret u na uobičajenoj lokaciji u Kampu Stella Marisu u Umagu !Detaljne informacije slijede naknadno!www.staaarirokeri.hr COME IN PEACE, HAVE FUN AND MAKE NOISE, OR STAY AT HOME ! " Predlažem da se napravi lista onih koji ove godine stižete u Umag i svako je posle rezervacije samo dopuni, da se lakše nađemo i "identifikujemo" . LISTA: - Ćale (od petka do nedelje) - - - - - . . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 27, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan tko se ima za naci naci ce se i bez liste.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 27, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Druže, namera je skroz pozitivna i možda kome korisna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 28, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ne sumnjam da je to u dobroj vjeri napisano samo iz iskustva znam da je sve vec uhodano, svi svakoga nađu. Slovenci Srbe, Srbi Srbe, Ja sve vas i to je to. možda, možda da predložiš da se u subotu u neko vrjeme i na nekom jasnom mjestu skupe clanovi foruma ( i drugi ) koji to žele pa da se napravi vožnjica npr. do Pule sa usputnim zaustavljanjima u Porecu, Rovinju, Limskom kanalu, Fažani i da se na kraju razgleda Pula. nisam ni ja mislio ništa loše samo sam bio konstruktivan. pozdrav Cale. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Januar 28, 2016 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je najbolja ili najčešća ruta kojom idete u Umag? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1436 Napisano Januar 28, 2016 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam išao putem Novi Sad - Romanija - Sarajevo - Jajce - Bihać - Plitvice- Senj - Rijeka - Umag i put je prelep u svim delovima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Januar 28, 2016 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan 'bi ga, mi smo išli 10 dana preko Makedonije,Albanije,C.Gore do Bihaća pa kao Djeneral dalje ,kao pravi I kao što reče Mile, nema potrebe za spiskovima, ni jedan ruky se još nije izgubio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Januar 28, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo sam se naslusao o ovome susretu i eto ove godine ako bude vremena i ekipe plan mi je posetiti ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 28, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ne želim sada mrsiti muda i daleko od toga da moto susret u Umagu nije vrhunski ali moto susret u Puli u organizaciji MC Twin Horn.a po mojim ( znaci subjektivnim mjerilma ) je ipak moto susret za klasu iznad. traje duže, pozicioniran je savršeno tako da ne smeta nikom živom, puno je veci, sadržajniji po organiziranim aktivnostima za sudionike susreta a i Pula nudi više svega negoli Umag. jedina zamjerka je što je s kraja augusta pa je putovanje iz daljih gradova do Pule malo znojnije. koga zanima, http://www.croatiabikeweek.com/index.php/hr/ ne navlacim nikoga na dolazak ali dobro je znati da ovo postoji i da je jedan od vecih motot susreta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Januar 28, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Februar 29, 2016 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Malo je splasnuo entuzijazam oko odlaska na moto skup u Umag,Sa razlogom ili ne,ne znam.Ima li nekakav razlog sto je to tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 29, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Mozda zbog kise Jos malo ... Ko sto kaze Mile, ko se ima naći, naće se. Ne sumnjam da se nećemo naći. Samo ti planiraj i dođi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2551 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 1613 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Može li nešto više o samom smeštaju? Voleo bih da dodjem ove godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam išao putem Novi Sad - Romanija - Sarajevo - Jajce - Bihać - Plitvice- Senj - Rijeka - Umag i put je prelep u svim delovima predlog za malu korekciju ali mnogo lepu vožnju: Jajce - Bihać - Plitvice- Senj - Starigrad (Paklenica) - Karlobag - Senj - Rijeka - Plomin - Pazin - Umag Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 1, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Može li nešto više o samom smeštaju? Voleo bih da dodjem ove godine... evo ja cu. sam susret je u kampu Stella Maris. kamp je infrastrukturalno uređen do bola tj. ima sve za ugodan boravak. sanitarne cvorove sa toplom vodom, mjestima za šatore u hladovini, strujom i ........ samo preko puta kampa ( pređeš cestu ) nalazi se apartmansko naselje u depadansama i to ima ih mali milion. sobe, kuhinja, balkoni, sanitarije i ....... u tom djelu depadansi prema južnoj strani je more - plaža i u to vrijeme pogodno je za kupanje. u samom naselju nalaze se obiteljske kuce i svaka nudu apartmanski smještaj, dosta tih kuca ima vlastite bazene i prve su udaljene od kampa nekoliko stotina metara. cijelo to podrucje je dobro organizirano, cisto i uredno. ako nisi neka rokercina ovisna o decibalima muzike onda bolje ne u kampu zbog vlastite komocije. grad Umag je od kampa ( centar tj. stara gradska jezgra na pet minuta motorom, autom ili deset minuta biciklom. postoji i šetnica uz more ( i to preporucujem ) kojom ste za pola sata u centru. od 1 - 10 za susret u Umagu dajem ocjenu 9. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 1, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam išao putem Novi Sad - Romanija - Sarajevo - Jajce - Bihać - Plitvice- Senj - Rijeka - Umag i put je prelep u svim delovima predlog za malu korekciju ali mnogo lepu vožnju: Jajce - Bihać - Plitvice- Senj - Starigrad (Paklenica) - Karlobag - Senj - Rijeka - Plomin - Pazin - Umag ceš ti doci? ekipa? meni je sam susret vec dosadan ali da se ode negdje na nešto ( Motovun, Livade i sl ) to bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Mart 1, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Mile, šta je interesantno u tim Livadama ? U Motovunu sam bio jednom prilikom i stvarno je interesantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2551 Napisano Mart 1, 2016 Drug član, 1613 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Može li nešto više o samom smeštaju? Voleo bih da dodjem ove godine... evo ja cu. sam susret je u kampu Stella Maris. kamp je infrastrukturalno uređen do bola tj. ima sve za ugodan boravak. sanitarne cvorove sa toplom vodom, mjestima za šatore u hladovini, strujom i ........samo preko puta kampa ( pređeš cestu ) nalazi se apartmansko naselje u depadansama i to ima ih mali milion. sobe, kuhinja, balkoni, sanitarije i ....... u tom djelu depadansi prema južnoj strani je more - plaža i u to vrijeme pogodno je za kupanje. u samom naselju nalaze se obiteljske kuce i svaka nudu apartmanski smještaj, dosta tih kuca ima vlastite bazene i prve su udaljene od kampa nekoliko stotina metara. cijelo to podrucje je dobro organizirano, cisto i uredno. ako nisi neka rokercina ovisna o decibalima muzike onda bolje ne u kampu zbog vlastite komocije. grad Umag je od kampa ( centar tj. stara gradska jezgra na pet minuta motorom, autom ili deset minuta biciklom. postoji i šetnica uz more ( i to preporucujem ) kojom ste za pola sata u centru. od 1 - 10 za susret u Umagu dajem ocjenu 9. Hvala Mile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 1, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Mile, šta je interesantno u tim Livadama ? U Motovunu sam bio jednom prilikom i stvarno je interesantno. Motovun je stari istarski gradic smještenna vrhu brda ili bolje reci zbijen. vidio si i sam. stara arhitekrura a pogled 360 okolo. Livade je jedno selo na drugom brdu, međusobno ih djeli prometnica prema Buzetu. interesantno je to da je dobra domaca hrana širokog izbora i uglavnom autohtona istarska. podrucje je bogato tartufima i tamo ih prodaju svježe ili u ugostiteljskim objektima kroz jela koja su sa njima napravljena. poslje rucka sa tartufima kurac ti stoji ko buzdovan i samo ceka da nešto nabije. ljepa je priroda u okolini i cestovna povezanost sa Porecom, Buzetom i Bujama je odlicna a ta mjesta si isto tako ljepa i interesantna za pogledati. ako od tuda ideš prema Puli dobra je cesta za malo bržu vožnju po đirima. u stvari napisao sam Motovun i Livade tek tako jer mi je prvo palo na pamet a u stvari sve u okolo je ljepo za vidjeti. Trst je blizu, cca pola ure vožnje pa i ljepa destinacija za ubiti popodne i popiti dobar expreso. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Mart 1, 2016 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam išao putem Novi Sad - Romanija - Sarajevo - Jajce - Bihać - Plitvice- Senj - Rijeka - Umag i put je prelep u svim delovima predlog za malu korekciju ali mnogo lepu vožnju: Jajce - Bihać - Plitvice- Senj - Starigrad (Paklenica) - Karlobag - Senj - Rijeka - Plomin - Pazin - Umag ceš ti doci? ekipa? meni je sam susret vec dosadan ali da se ode negdje na nešto ( Motovun, Livade i sl ) to bi. Ne znam još, ali mogli bi se dogovoriti da vozimo malo po divnoj Istri... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 1, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan baš u to vrijeme mi dolaze LošmiCapo, Mikulanac i još cetvero iz BGD.a pa cemo organizirat neku edukativnu vožnjicu. Lošmi Capo inace ima naj vrjeme na adi Hulji pa da provjerimo. možemo i otici pred njih do Dubrovnika, ustvari meni je to i u planu ovako i onako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Mart 1, 2016 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan baš u to vrijeme mi dolaze LošmiCapo, Mikulanac i još cetvero iz BGD.a pa cemo organizirat neku edukativnu vožnjicu. Lošmi Capo inace ima naj vrjeme na adi Hulji pa da provjerimo. možemo i otici pred njih do Dubrovnika, ustvari meni je to i u planu ovako i onako. E, to je mnogo interesantnije od moto skupa... stavljam u kalendar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Mart 1, 2016 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i sladoled, u Puli, tamo kod Stoje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Malo je splasnuo entuzijazam oko odlaska na moto skup u Umag,Sa razlogom ili ne,ne znam.Ima li nekakav razlog sto je to tako? mozda se spremaju masine za dug put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 2, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Ima i sladoled, u Puli, tamo kod Stoje... tako je majstore, jedan od boljih koje smo probali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...