Casper 46 2 Napisano Januar 12, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ljudi,kupujem delove za Hondu Transalp 600 XL Trebaju mi sledeci delovi : Oklopi ali samo u kompletu Gume na kormanu za gas i levu stranu Vizir Ručica prednje kočnice Retrovizori Gume za viljuške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Januar 13, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bili su na mom motoru kad sam ga kupio,imaju tragove koriscenja naravno ali su funkcionalni. Oba dajem za 1000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Januar 13, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Model, godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Casper 46 2 Napisano Januar 14, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR1100XX Prijavi odgovor kao problematičan 1988 Послато са HTC Desire 310 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Februar 5, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Retrovizori poslati,nadam se da ce novi vlasnik biti zadovoljan...srecno sa nabavkom ostalih delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atirudra 56 Napisano Februar 2, 2018 Sir, 147 postova Lokacija: Subotica Srbija Motocikl: Honda Transalp XL 600 iz 95te Prijavi odgovor kao problematičan Trazim i ja oklope samo one sa strane dva kom , model XL600V1995 g proizvodnje ako je crno savrseno ;:) 0628443476 ako neko ima ideju ko ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...