zlig0r 1944 Napisano Januar 12, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan nashao sam danas u garazi moju prvu kacigu, koja je u odlichnom stanju, ali sam pre par godina izgubio levu plastikicu koja drzi vizir. greota da stoji, jeste da je mator model, ali zeni odgovara velicina...unutrashnjost je perfektna,jedino ima sitne ogrebotine na krajevima vizira od drndanja ispod sedishta skutera...vizire sam nashao na netu, da josh uvek mogu da se kupe za ovaj model, tako da to nije problem, ali nigde ne mogu da nadjem ovu plastiku/maskicu... ima li ko ideju ili rashodovan identichan model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EsKoBaR017 10 Napisano Januar 31, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel si pronasao mozda tu plastikicu? Meni fali desna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Februar 4, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Nisam... nego kako da ovo dobavimo? http://www.velos-motos-keller.ch/shop2/index.php/de/Visierhalteplatten-Visiermechanik-AGV-GP1-MDS-Storm-MDS-Time-Paint-schwarz/c-KAT01/a-GH41611157-01?sid1EFCB9602E8C4BAFBB90822E58FAE39A=kqo769kkqlubn7qkjqm9jile40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EsKoBaR017 10 Napisano Februar 10, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju stavio na prodaju,probao sam nesto da improvizujem ali nije uspelo tako da sam izgubio volju.Ne znam kolko se isplati da se narucuje kod ovih svajcaraca,meni ova kaciga sluzi kao suvozacka i funkcionise i bez te plastikice samo sto slabije dihtuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas nekog u madjarskoj probaj preko shox.hu. Ja sam pre par godina tu narucivao neke srafove za AGV Longway. Dva srafa su bili oko 5e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fica 25 Napisano Februar 14, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja levu i desnu plastiku! Imam GP-1 kacigu koja je bila u poplavi i bilo mi je žao da je bacim pa sam je ostavio u šupi. Ako vam jos treba daću vam za dz samo mi pošaljite adrese na koje da pošaljem ili možemo da se nađemo negde u Beogradu ako vam više odgovara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Februar 15, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Ziv bio i velik ti porastao! Imash PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EsKoBaR017 10 Napisano Februar 15, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Od mene imas jedno veliko HVALA i naravno ako te put nanese ka Vranju javi se da se oduzim! Poslao sam ti podatke na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 18, 2016 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu punu kutiju delova za agv kacige, ako hoce neko da uzme celu kutiju mozemo se dogoviriti bice povoljno. Sve je novo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...