brdy 2099 Napisano Januar 11, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Naime imam druga koji ima ovaj motor, hoce da izvrsimo zamenu da mu dam yamahu ybr svidja mu se sto malo trosi i lezi mu. Daje mi dominatora 650 uz neku doplatu moju, ali ono sto me plasi je da trosi ulje, i anlaser nekad uhvati nekad ne, sve plastike zdrave, i motor ide ko blesav. Koliko kosta popravka anlasera i to sto pije ulje. Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano Januar 11, 2016 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki dominator trosi ulje, neki manje a neki vise, ako bas trosi mnogo udaris mu nove karike, malo sredis glavu tj ventile i gumice i bog da te vidi. Sve u svemu nije skupo, a i alnaser ne bi trebalo da bude skupa opravka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 11, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan To sto neki put oce da zavergla a neki put omasi, lici na bendix ili frajlauf il zovi ga kako oces, to je problem od koga pate svi jednocilindrasi bez dekompresora iz dobro poznatih razloga, nista strasno i nebi trebalo da je skupo, mislim da je moj ujak za njegovog dominatora dao oko 30-40 evra za bendix. A ovo za ulje, ako je litar na par hiljada, to je nista, samo teraj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 11, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Frajlauf zna biti dosta skup...bolje se raspitaj za tog Dominatora koliko košta frajlauf. Za moju Teneru je koštao 270 evra...za Apriliu Pegaso košta oko 320 evra...Mislim da je za Dominatora oko 80 evra, ali nisam siguran... Za trošenje ulja je istina da svaki jednocilindraš pije ulje, ali ne bi smeo više od 2-3 dl na 1000 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Januar 11, 2016 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ulja troši? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 11, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Frajlauf zna biti dosta skup...bolje se raspitaj za tog Dominatora koliko košta frajlauf. Za moju Teneru je koštao 270 evra...za Apriliu Pegaso košta oko 320 evra...Mislim da je za Dominatora oko 80 evra, ali nisam siguran... Za trošenje ulja je istina da svaki jednocilindraš pije ulje, ali ne bi smeo više od 2-3 dl na 1000 km... Bože svašta, pa za 270€ bi ga na gurku palio, kako si resio, remont neki ili si iskeširao tu cifru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Januar 11, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam tacno, znam samo da trosi, i jos nesto mi se desilo dok sam ga vozio javilo se ko neko pucanje iz auspuha, sve to me je malo uplasilo i povukao sam rucnu, ceo dan se razmisljam mislim da motor nije odrzavan kako treba, to me odbija samo od njega i zena koju moram da ubedim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Januar 11, 2016 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Frajlauf zna biti dosta skup...bolje se raspitaj za tog Dominatora koliko košta frajlauf. Za moju Teneru je koštao 270 evra...za Apriliu Pegaso košta oko 320 evra...Mislim da je za Dominatora oko 80 evra, ali nisam siguran... Za trošenje ulja je istina da svaki jednocilindraš pije ulje, ali ne bi smeo više od 2-3 dl na 1000 km... I za CB400N 1982 originalni novi cilindri ispod prese (made in Japan) su ~900E pa se kupe oni od 100-200 i traju milion km. Frajlauf za Cagivu Canyon je 35E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Januar 11, 2016 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam tacno, znam samo da trosi, i jos nesto mi se desilo dok sam ga vozio javilo se ko neko pucanje iz auspuha, sve to me je malo uplasilo i povukao sam rucnu, ceo dan se razmisljam mislim da motor nije odrzavan kako treba, to me odbija samo od njega i zena koju moram da ubedim. Veruj, žena ti je veći problem u toj priči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Januar 11, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam tacno, znam samo da trosi, i jos nesto mi se desilo dok sam ga vozio javilo se ko neko pucanje iz auspuha, sve to me je malo uplasilo i povukao sam rucnu, ceo dan se razmisljam mislim da motor nije odrzavan kako treba, to me odbija samo od njega i zena koju moram da ubedim. Veruj, žena ti je veći problem u toj priči Ti nisi normalan, tvoj si sredio pa hoces da ga menjas za neki 15godina stariji i jos da mu doplatis, ne moze , zenska pamet ko da objasni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 11, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Mene je izaslo 400e kompletna generalna (hilzna, karike, gumica, lanac, bregaste...) i majstor posle ovog nov agregat. Svaki dominator trosi ulje cak i nov sve do 300ml na 1000km je normalno. Pucanje iz auspuha je normalna stvar ako je lose nastelovan karburator ili ako ima deo sa ekologijaom pored cilindra. Potrosnja je oko 5l - 6l sve preko toga je neustelovano a ispod lovacka prica. Za frajlauf ne znam ali sigurno nije preko 100e, posto dominatora ima ko pleve a taj agregat se ugradjivao u sve i svasta. U sustini jedan jako robustan i izdrzljiv motor koji dosta dobro trpi neodrzavanje i moras bas dobro da se potrudis da ga pokvaris. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...