Cedo032 107 Napisano Januar 6, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, pokusao sam da nadjem alicnu temu, i nisam je nasao, uglavnom, imam problem sa kacigom, jednom sam je rasklapao sam i vratio, jer mi je ispao neki plasticni saf,i od tada to vise to to, suncani vizir mi kači, mehanizam vise nije onako gladak, sto kazu englezi, nije vise smooth, i jednostavno je rastelovana :/Da li znate nekoga ko to može da mi namesti, da ne pokusavam sam opet nešto, da napravim jos veću štetu? U pitanju je HJC TR-1 Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6237 Napisano Januar 6, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jesi prob'o u Gevari? Oni prodaju Hjc, valjda ih i opravljaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Januar 6, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hm...Nisam, a kod njih sam i kupio, hvala, nisam razmisljao u tom smeru...Zvacu ih posle praznika, hvala Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6237 Napisano Januar 6, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U Maxmomentu su super majstori za kacige, al ne znam dali bi radili Hjc, mozes da ih pitas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Januar 6, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ih nasao na netu, pitacu i njih, pa kontam zima je, mozda i uzmu da se zabavljaju... Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6237 Napisano Januar 6, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa to, ne kosta nista da pitas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 472 Napisano Januar 6, 2016 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si kupio u Guevari ne vidim razlog da ti ne nameste, osim ako nije u nedostatku strucnog osoblja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Januar 6, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah, kolega Velimire, ovo je Srbija... Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 472 Napisano Januar 6, 2016 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah, kolega Velimire, ovo je Srbija... Sent from my SM-G920F using Tapatalk Cedo ja iz licnog iskustva, kolega Shonsi sa foruma i ja smo nekada bili zaposleni u istoj, i nikad nije predstavljalo problem da priskocimo u pomoc oko takvih majstorija svakome ko je zatrazio pomoc a pogotovu ko je kupio kod nas, obzirom da Guevara, tj barem je tada imala i rezervne delove za sve brendove koje je zastupala, a sto se tice osoblja nisam upucen u sadasnju garnituru, a ne kosta nista proveriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Januar 7, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah, kolega Velimire, ovo je Srbija... Sent from my SM-G920F using Tapatalk Cedo ja iz licnog iskustva, kolega Shonsi sa foruma i ja smo nekada bili zaposleni u istoj, i nikad nije predstavljalo problem da priskocimo u pomoc oko takvih majstorija svakome ko je zatrazio pomoc a pogotovu ko je kupio kod nas, obzirom da Guevara, tj barem je tada imala i rezervne delove za sve brendove koje je zastupala, a sto se tice osoblja nisam upucen u sadasnju garnituru, a ne kosta nista proveriti Hvala puno kolega, zvacu ih svakako, nego jednostavno nisam navikao da to ide "glatko" kod nas, daj Bože :)Bas me iritira ovakva kaciga polurastavljena, samo sto pre da je neko namesti, da je spakujem u kutiju do proleća Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...