Steel_Stallion 647 Napisano Januar 5, 2016 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaze kupujem R-a naravno što bolji za što manje pare Zar ne želimo svi to isto? Naravno gledam na neku zimsku cenu ili nekom kome treba keš hitno. Imam vremena da čekam. Stvarno bih voleo da je motor negde u blizini novog sada, kikinde odnosno Vojvodina je ok. Nemam transport za motor pa bih ga doterao lično mislim može i neki motor južnije ali morao bih malo bolje da se organizujem.sve u svemu 2005 godište pa na dalje ne više od 25000km ima na oglasima k6 600 i k7 600 u tom rangu za 4200 ali su malo udaljenih pa ne mogu ni da odem da ih pogledam. Ima još jedan cbr 1000 2005 što mi se svidja nije baš u toj ceni, 4300 je mada realno previše za mene i ne bih da čoveka ponižavam plus je isto daleko. Jedan od možda glupih prioriteta je da ima aftermarket izduv. Neću farbano jer iskreno nisam video nijedan motor lep a da je farban. I je farban pa su stavljati neki tribali ili zmajevi... Znam da možda tražim previše za te pare ali treba mi motor, imam pare i vreme što nikad nisam imao. Uvek nešto falilo. Eto vam i razloga i nema potrebe da mi pričate koliko para toliko muzike i ostale stvari ako neko ima šta u ponudi neka ponudi ili ako zna nekog drugog da ima nesto javite se ovde ili na pm ili na Facebook. www.facebook.com/dulezec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 5, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan E zaboravi si samo jos nesto da napises................................muzicku zelju................................................ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Januar 5, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo mohikanac ce ti ponuditi odlicnu uljaru za te pare Duga je zima samo strpljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 5, 2016 Drug član, 1485 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan E zaboravi si samo jos nesto da napises................................muzicku zelju................................................ Zasto druze? Para je sasvim ozbiljna, zahtevi su rezonski, jedino su u celoj prici neozbiljne ove biciklice od 600ccm. :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13978 Napisano Januar 5, 2016 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 6, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo mohikanac ce ti ponuditi odlicnu uljaru za te pare Duga je zima samo strpljivo Rado....ali uljara prodata...................................................................strasan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 6, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ima Kod mene vodenjara,ako nema uljara..96.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Januar 6, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Slučajno naleteo na oglas...Ne znam ni prodavca ni motor, deluje interesantno. http://www.polovniautomobili.com/motori/7284231/suzuki-gsxr-hitno Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 6, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan 225 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Januar 6, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, mora malo cimanja, slatke muke... Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 6, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Znas kad bi ja dao 4 hiljadarke za pola motor...nikad.............kad vec dajes tolike pare kupi hiljadarku kao covek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 7, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А кад је већ код иљаде, нек буде још и оних 100 па да вози прави мушки мотор? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...