Бранило 604 Napisano Januar 4, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Колега "Немо" из Љубљане је представио овај мотоцикл одавно. Путовао је са женом до Норд Капа. Брзо га је продао и купио нешто лакши КТМ. Већ виђено Дај напиши неки леп путопис, да читамо Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola BMW 6 Napisano Januar 4, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Svajcarska Motocikl: Bmw k1600 gtl exlusive Prijavi odgovor kao problematičan Spremam slike i snimke sa sardinie pa cu postaviti jer imam bas dosta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Novembar 4, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan evo ga jos jedan sa slicnom masinicom,mnoge motore sam vozao i sa svima mnogo prelazio a ovo je stvarno savrseno ko voli brza ,daleka i udobna putovanja po asfaltnim putevima 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зо Ран 48 Napisano Octobar 14, 2020 U prolazu, 33 postova Lokacija: Кладово Motocikl: Мотобус Prijavi odgovor kao problematičan Zapadni motocikl-bus za zapadne puteve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Jul 19, 2021 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Stara je tema ali da probam. Sljedeći tjedan nakon povratka sa puta idem gledati jedan k1600gtl. Bijeli, 2016 godina. Može li netko podijeliti iskustva mana i bolnih mjesta na sto obratiti posebnu pažnju?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8331 Napisano Jul 19, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @Gums nisi valjda već izgustirao onog Ducatija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Jul 19, 2021 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se izgustirao. Ali sam na ovom dugačkom putu vidio sve + i - multistrade. Meni vise odgovara putovanje na daleko, a imam tu sreću da za sada dukati ne moram prodati nego će biti dva u garaži. Budem guštao u obadva i polako za sebe otkrivao ono najbliže idealu….Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano Jul 19, 2021 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Na moto skupu u Beloj Crkvi (pre 20-tak dana) bila je ekipa iz Makedonije, sa različitim motociklima. Jedan od njih je bio i ovakav BMW. Malo sam pričao sa vlasnikom (i ostalima). Nije se žalio ni na potrošnju, ni na udobnost. On zadovoljan, ne planira da menja. Nisam ti puno pomogao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...