Jump to content

Moto Zajednica

Maskirni prsluk Eng/NATO i korica noza/bajoneta i jos neke vojne dzidze

Recommended Posts

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Desert DPS body armour, britanski/NATO, bez balistickih ploca i filera,  2 komata, oba za visinu 180 mada po meni idealno za nizeg. Podesavanje po sirini znatno. Nekorisceni imam utisak, cicak trake nove, sa natpisima na tagu proizvodjaca. Visina/obim grudi ali  180/104-1300 din, 180/116 - 1000 din (ima malo ostecenje kod leve cicak trake 2cm). Gotivno za lovce, paintbal, softbal, zmurke, skrivanje od zene... (Gulf war issue)

http://www.ebay.co.uk/itm/British-Military-Army-Body-Armour-with-Plates-and-Filler-Desert-DPM-180-116-/191570202071

2 tvrde korice za bajonet, balist.platno, woodland camo, Za dugacko secivo,DUZINE 35CM I SIRINE 8CM,ZA NOZ DUZINE 25CM 

ENGLESKE PROIZVODNJE PO NATO STANDARDIMA,OJACANA CELICNOM OPLATOM,IMPREGNIRANA - 500 kinti/

2 vojne kosulje JNA za visinu 180cm, tamno zelene odlicne... Videcu jos sta cu iskopam pa cu da stavim..

Kupovao svojevremeno, sebi zadrzao po komad, ostalo moz da posluzi nekom

post-87-0-95465000-1451514382.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 755 postova
  • Motocikl: nekad

ja sam 180/80, a građen sam 'nako  :D  .... koji bi meni pasovao ?

nisam nešto u tom army fazonu, treba mi nešto za skrivanje od žene  :D

• Integrisan, 9462 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Kada se vec pominju bajoneti i vojne stvari... Iskopah svojevremeno nemacki bajonet i 1 S.rata, restauracija uradjena u Zastavi oruzje pre 10-ak godina, duzina seciva 25cm, sa drskom 38cm, indentican ovom sa slike, bez futrole.  Neka ponudi neko cifru neku, ne bih da lupetam ovako ne upucen.

Kolega endurac se ne ljuti zbog upada nadam se :) ,  sretnu prodaju zelim i pozdrav Nenad.

post-4737-0-90672500-1451551805.jpg

Naprotiv odlican je, cek da i ja procackam malo istorijat. Ja obozavam militariju, ali sto kazu u kolekcionarske svrhe. 

Nadjoh ga! Pravi drustvo delovima u garazi... Mauser, toliko se secam, imala je i oznaka dobijena od ljudi iz zastave ali taj papir moram naci. Necu vise offovati temu, pozzzz  :moto3:

post-4737-0-35270000-1451553932.jpg

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Исти такав, са футролом, али није рестауриран у Застави :)

Имамо га већ дуго, али нисам знао тачно из ког је периода. Хвала Ненаде.

Извињавам се на офф-у.

• Podržavam 1

Mauser k98 iz 1942 je ovaj moj, godina utisnuta u secivo do rucke... Tako da je ipak iz 2.S.R...

Pozdrav Nenad.

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Онда нису исти, моја грешка. Код мене нема ознака нити година утиснутих, осим неког броја који бих рекао да је серијски, на футроли.

Дужина сечива је 38цм, укупна дужина од почетка дршке до краја футроле 53цм.

Едит: Заборавих да напоменом да има и качење на цевку пушке.

Auh lepotan. Pa sta znam oko cene, ponekad se pojavi neki na Limundu i KP treba i tamo proveriti cene. Ja gledam da skupim ponesto kad imam viska novca, ali lep i skup hobi. Ne offujete, samo napred :)

Inace ako je neko pravi ljubitelj, moja prijateljica prodaje Walther P38 iz ww2, ratni plen, proverio sam sve brojeve , od navlake do cevi i rama, regularan je i upisan u OL, pa moze da mi se javi na PP. Ima jos nesto ali to mozemo i na message.

Ako je to ovaj, evo ti okvirne cene...Mada je u USA sve to malko skuplje nego u Evropi.

http://www.ebay.com/itm/Vintage-German-Bayonet-K98-FNJ-44-with-scabbard-military-/252231894505?hash=item3aba3145e9:g:1R4AAOSwnipWUbFu

Limundo

http://www.limundo.com/kupovina/Kolekcionarstvo/Militarija/Drugi-svetski-rat/WW2-BAJONET-NEMACKI-K98/42385085

• Drug član, 1476 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Javljam se za prsluk 180/116 od 1000 Dindzi. Saljem podatke na pp.

I. da. za koji minut, SRECNA NOVA!!!

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja