brdy 2100 Napisano Decembar 27, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Moto puls 15 brojeva za 10e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Decembar 27, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovim nasim prostorima, retki su moto casopisi, ali je ovaj ubedljivo najbolji. Izvinjavam se za off. Srecno! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Decembar 27, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Decembar 28, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast da si izvukao neku kintu ja sam poklonio jedno 50komada . Kupovao sam redovno od 2009 ili 2010 i prestao sredinom ove godine. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Decembar 28, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih uzimao od jednog prodavca ulicnog sto prodaje novine kojima je isteko rok, placao sam ih 200 dinara komad. Odlicna novina, ali mi sad smetaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...