niknik 0 Napisano Decembar 26, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pzdrav svima na forumu. Od nedavno sam postao vlasnik honde Hornet 2002. Unapred se izvinjavam i moilim za razumevanja za moja "glupa" početnička pitanja, jer ovo mi je prvi veći motor... Pzdrav GIXXERU, članu od kojeg sam kupio horneta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 26, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao!! Послато са ME173X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Decembar 27, 2015 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Poz Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Decembar 27, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niknik 0 Napisano Decembar 27, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niknik 0 Napisano Decembar 27, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan honda sutra dobija nove patike michelin pilot road 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...