Giga Kle 118 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ko nema novaca da kupi novo, evo kako izgleda sat ipo vremena zezanja sa aparatom za varenje i kršom od materijala. Ko ima imalo veze sa varenjem i ko nema uvek ima neko u komšiluku ko se bavi bravarijom. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno može bolje, lepše ali u suštini to je to bitan je ugao nosača koji iznosi 120 stepeni zbog oslonca težine motora da nebi došlo do rušenja padanja nazovite kako god. Sad sledi na ovaj isti samo osmisliti kačenje za prednji točak za KLEmpu samo malo vremena slobodnog i napraviću i to. Ispravno radi stabilno izdatak umesto 80 eur mozda nekih 1000 din u sopstvenoj režiji sa uloženim trudom od otpadnog gvožđa tj. parčića kutija 30x40 mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Decembar 25, 2015 Bad Boy, 170 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast super je ispalo evo jos malo ideja,skoro sam ga pravio samo sam malo preterao sa visinom,ostalo je da ga spustim malo i tockice da stavim i gotov je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene fale točkići al za silu može i ovako . Samo ovako kod tebe eventualno možeš da očistiš lanac al nemožeš da skineš točak tj. da izvučeš osovinu . Nemoraš ništa da skraćujes samo ubaci po jeddnu pločicu sa obe strane da možeš da ga podigneš na viljušku da ti prostor oko šrafa i osovine ostane slobodan da možeš da skineš točak. :Joska: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao na ovoj prvoj slici gore sto sam postavio postavi pločicu ili neko L vinklo ili zavisi od ideje i za šta ti treba. Ja hoću da na ovaj isti dodam još jedan deo koji će da se skida jer je na KLE nezgodno jer nemaš prilaza ničemu na prednjem točku pa ću morati da uključim kefalo kako to da izvedem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Decembar 25, 2015 Bad Boy, 170 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jel u drugom slučaju ne može da posluži za skidanje točka? Trenutno ne moze se skidati tocak na njemu,za sad mi stender sluzi samo za ciscenje i mazanje lanca i da motor stoji na njemu preko zime.na prolece cu namestiti promenljive nastavke sa L profilima,pa cu ih menjati po potrebi,tockice cu verovatno staviti od skateboard-a deluju mi dosta cvrsto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 25, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan malo cijevi... i par hamburških lukova... malo zavariš.. pa još malo ... pa malo mjerenja.. pa točkiće staviš ... pa ofarbaš ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Mart 29, 2016 Bad Boy, 170 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam obecao pre par meseci zadnji stender prepravljen,i namesten i prednji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Mart 30, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Одлично испало 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3585 Napisano April 11, 2016 Zainteresovan, 434 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Jedna varijanta bez savijanja i merenja uglova, dosta lako se podiže motor. Na unutrašnjost L profila nalepljena guma, a točkiči su od rolera 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano April 11, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Ti zajebo i mene. Sto prostije to bolje. Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Septembar 30, 2016 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan evo i mere za stendere prednji i zadnji za varijantu uradi sam ,, msm sad ce ovi sto ih prave i prodaju malo da me mrze al sta ces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Octobar 20, 2016 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja od neke iverice za bacanje sklepao ovo na poslu, u rikverc i motor legne viljuškom. Kad treba napred, malo podignem motor (srećom nije težak) i gotovo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 20, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ово ми уопште није јасно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Octobar 21, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Kada tocak naidje na dascicu ispred podigne se,a kada predje istu i upadne u rupu viljuska legne na ivericu i tocak ostane da visi...a unapred mora kao sto rece kolega da ga pridigne i to je to Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 21, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan koja je svrha takvog štendera ?!? niti moežeš točak skinuti .. nit lanac namazati ... ne možeš ništa s tim štenderom osim parkirati motor nanjega ?!? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 21, 2016 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 21, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan zatezanje lanca ?!? kako ? podmazivanje lanca ?!? kako? kad ti je točak naslonjen na onu gornju letvu i ne može se okretati kako ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pejamachine 47 Napisano Octobar 21, 2016 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni nije bas najjasnije...Jedina logika je da viljuske (znaci prednji tocak) nalegne na ove drvene zidove. Tako da nema nikakve veze sa ciscenjem lanca i slicno.A sto se tice prednjeg tocka, ne moze ga ni skinuti jer sami tocak ne moze izvuci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pejamachine 47 Napisano Octobar 21, 2016 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok, sorry, zaboravio sam za rikverc i zadnji tocak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2708 Napisano Octobar 21, 2016 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan kad ti je točak naslonjen na onu gornju letvu i ne može se okretati Izgleda da ne shvataš baš. Nema razloga da se točak ne okreće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Octobar 21, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Da skratimo famu...kao sto rece Veljko,sve opcije su u igri,sem skidanja tocka,potpuno kao da stoji na cevastom stenderu...dobra ideja obzirom kolko traze za cevasti stender u valuti... Послато са LG-E460 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Octobar 21, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam da se stender ne koristi svaki dan, ali bas trebas zapeti i dici ( zadnj kraj ) motor na taj "kanal". Jedino, ako nije u pirtanju neka 125-ca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 22, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Da skratimo famu...kao sto rece Veljko,sve opcije su u igri,sem skidanja tocka,potpuno kao da stoji na cevastom stenderu...dobra ideja obzirom kolko traze za cevasti stender u valuti... Послато са LG-E460 daj filmić .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Octobar 23, 2016 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigo danas stender za zadnji tocak. Ima i posebne nosace pa moze i prednju viljusku da drzi ako treba prednju tocak da se skida. Varijanta home made ali ja ga nisam pravio vec dobio. Mozda nekome bude od koristi ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...