alexanto 4936 Napisano Decembar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan jbg... lud deda pa luda i mašina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 26, 2015 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ti onda na vreme kreces ili imas vremena kad BAS NIKAD NISI KRENUO bez zagrevanja masine. Pazi kad nisam to tako video hahaha odlično zapažanje i obično kasnim. Biće da je do zagrevanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3841 Napisano Decembar 26, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka VAM cast i tebi i njoj za koliko godina si presao 100 iljada i jesi li je kupio novu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Decembar 26, 2015 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 27, 2015 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka VAM cast i tebi i njoj za koliko godina si presao 100 iljada i jesi li je kupio novu? Hvala u njeno ime Kupio je 2008. i na satu je bilo nešto 15-20k, stvarno se ne sećam. Ali nije moja km bitna, bitno je kolko je prešao skuter sa smešnom mašinom i koji radi na mnoooogo obrtaja. . Engine and transmission Displacement: 198.00 ccm (12.08 cubic inches) Engine type: Single cylinder, four-stroke Power: 21.00 HP (15.3 kW)) @ 9000 RPM Torque: 16.00 Nm (1.6 kgf-m or 11.8 ft.lbs) @ 7000 RPM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 27, 2015 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma tri ovak'e Aprilije da sa'ranis Deda. A tebe nema, a tebe nemaaaaa. Pa de si ti matori, sunce ti kalaisano Kako si, kako tvoji Zundapi, BMW-i hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 27, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Ti onda na vreme kreces ili imas vremena kad BAS NIKAD NISI KRENUO bez zagrevanja masine. Ne znam koliko mu treba, ali verujem da nije duze od 2 minuta, ako je i toliko. Moj motor se zagreje za manje od minute na 40C i tek onda krecem. Isto, NIKAD, ne krecem sa njim kad je hladan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...