PEDJA SOKO 150 Napisano Decembar 23, 2015 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Klub u osnivanju,koji ce da okuplja istinske poklonike motora,ljude koji vole putovanja,druzenja i sve drugo vezano za motociklizam,afirmativnog a ne profitabilnog karaktera! Svi okupljeni u ovom klubu ce da se,osim motora,bave i humanitarnim radom,saobracajnom i svakom drugom edukacijom mladih,postovanjem tradicionalnih i porodicnih vrijednosti. Od nas uvijek mozete ocekivati solidarnost i svaku drugu vrstu pomoci na putu! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hodac 7 Napisano Decembar 23, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: Donji Tovarnik Pecinci Motocikl: Kawasaki ZX10 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam ideju Pedja ali ostao si duzan predstaviti se. Morali bi znati odakle si ti i tvoji drugari a i klub takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 23, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Čitaj naslov, a Pedju svi znaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Decembar 23, 2015 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam ideju Pedja ali ostao si duzan predstaviti se. Morali bi znati odakle si ti i tvoji drugari a i klub takodje. Hvala,OK,ja sam Pedja iz Sokoca (Pedja Soko),sa Romanije,(Romanijak)a bolje sam se predstavio u djelu foruma rezervisanom za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 23, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam ideju o osnivanju kluba na takvom principu,a veliki pozdrav i za Pedju koga sam upoznao u Banja Luci,i koji nam je dao broj tel.vezanog za prenociste kod vodopada Kravice. Pozdrav,Darko Road Kings Svilajnac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Decembar 23, 2015 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam ideju o osnivanju kluba na takvom principu,a veliki pozdrav i za Pedju koga sam upoznao u Banja Luci,i koji nam je dao broj tel.vezanog za prenociste kod vodopada Kravice. Pozdrav,Darko Road Kings Svilajnac HEHEH,pozdrav,i nadam se da je pomoglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Decembar 23, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pedja brate, podrzavam vasu ideju i zelim vam puno uspeha i lepog druzenja Cim malo otopli, eto mene i ekipe kod vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Decembar 23, 2015 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pedja brate, podrzavam vasu ideju i zelim vam puno uspeha i lepog druzenja Cim malo otopli, eto mene i ekipe kod vas Dobro dosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Decembar 23, 2015 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Čitaj naslov, a Pedju svi znaju Uz svo postovanje, ja ne poznajem Pedju. A ni u potpisu na profilu ne pise lokacija. A u naslovu pise: MK ROMANIJAK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Decembar 23, 2015 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svi okupljeni u ovom klubu ce da se,osim motora,bave i humanitarnim radom,saobracajnom i svakom drugom edukacijom mladih,postovanjem tradicionalnih i porodicnih vrijednosti. Sve ovo OK,mada ovo boldovano me asocira na predizbornu kampanju Zveri (Dveri) i SRS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Decembar 23, 2015 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Pedja ko to bese a onaj Pedja, veliki pozdrav za brata iz Republike Srpske !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Decembar 23, 2015 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pedja ko to bese a onaj Pedja, veliki pozdrav za brata iz Republike Srpske !!!!! Hehehehe,bratic,pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Decembar 23, 2015 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svi okupljeni u ovom klubu ce da se,osim motora,bave i humanitarnim radom,saobracajnom i svakom drugom edukacijom mladih,postovanjem tradicionalnih i porodicnih vrijednosti. Sve ovo OK,mada ovo boldovano me asocira na predizbornu kampanju Zveri (Dveri) i SRS-a. Nevjerovatno,politikanstvo i na BJB forumu!Opusti se prijatelju,ovde pricamo o relaksirajucim,ne teretnim temama.Uzivaj kralju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Decembar 23, 2015 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nevjerovatno,politikanstvo i na BJB forumu!Opusti se prijatelju,ovde pricamo o relaksirajucim,ne teretnim temama.Uzivaj kralju! Ma uživam ja za sve novce,samo ne vidim smisao u ovom što sam citirao,a i još manje kakve veze to ima sa motociklizmom i ostalim stvarima vezanim za ovaj forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Decembar 23, 2015 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Nevjerovatno,politikanstvo i na BJB forumu!Opusti se prijatelju,ovde pricamo o relaksirajucim,ne teretnim temama.Uzivaj kralju! Ma uživam ja za sve novce,samo ne vidim smisao u ovom što sam citirao,a i još manje kakve veze to ima sa motociklizmom i ostalim stvarima vezanim za ovaj forum. Ne vidi se sve na prvu, a nije ni obavezno da se vidi. Pozdrav za Pedju iz toplijih krajeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 23, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Klub u osnivanju,koji ce da okuplja istinske poklonike motora,ljude koji vole putovanja,druzenja i sve drugo vezano za motociklizam,afirmativnog a ne profitabilnog karaktera! Svi okupljeni u ovom klubu ce da se,osim motora,bave i humanitarnim radom,saobracajnom i svakom drugom edukacijom mladih,postovanjem tradicionalnih i porodicnih vrijednosti. Od nas uvijek mozete ocekivati solidarnost i svaku drugu vrstu pomoci na putu! Brate Pedja ja mislio ti se kanio corava posla, a ti nepopravljiv. Da je sa srecom i da se jos dugo vidjamo i druzimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Decembar 23, 2015 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Branko brate!Ovo ce da bude,ako i samo ako,bude na temelju gore navedenog,sve drugacije nece moci. Vjeruj da sam se manuo corava posla 100% ! Pozdrav brajo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Decembar 23, 2015 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nevjerovatno,politikanstvo i na BJB forumu!Opusti se prijatelju,ovde pricamo o relaksirajucim,ne teretnim temama.Uzivaj kralju! Ma uživam ja za sve novce,samo ne vidim smisao u ovom što sam citirao,a i još manje kakve veze to ima sa motociklizmom i ostalim stvarima vezanim za ovaj forum. Ne vidi se sve na prvu, a nije ni obavezno da se vidi. Pozdrav za Pedju iz toplijih krajeva. Ako se upustim u dalju raspravu,biću banovan.U to ne sumljam. Samo sam izneo stav da to što sam citirao nema nikakve veze sa motociklizmom,niti bi trebalo da bude "u politici" bilo kojeg moto kluba.Sve je to invidualna stvar i (po meni) ne treba da bude uslov učlanjivanja u neki moto klub ili organizaciju. Odustajem od dalje rasprave i želim sreću u radu MK ROMANIJAK-u.Vidimo se na drumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 24, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Svi okupljeni u ovom klubu ce da se,osim motora,bave i humanitarnim radom,saobracajnom i svakom drugom edukacijom mladih,postovanjem tradicionalnih i porodicnih vrijednosti. Sve ovo OK,mada ovo boldovano me asocira na predizbornu kampanju Zveri (Dveri) i SRS-a. A mene tvoji postovi asociraju na članstvo u LDP pa šta sad. Pozdrav za Romanijske vukove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano Decembar 24, 2015 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je cast sto te poznajem, i neka je sa srecom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se iznenadio neke godine u nekoj vukojebini u istocnoj srbiji u lokajnoj prodavnici jedna lepa prodavacica mi kaze -sad je prosao jedan visok covek iz bosne na motoru neki Pedja-taj Pedja.pozdrav brate Pedja od Raja i Matoraca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Decembar 24, 2015 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe,Raki brate! Pozdrav pa se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Decembar 24, 2015 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je cast sto te poznajem, i neka je sa srecom. eeee Deda!Nema te na moim terenima,sta je reci.Javljaj ako si ovuda gdje! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Decembar 24, 2015 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svi okupljeni u ovom klubu ce da se,osim motora,bave i humanitarnim radom,saobracajnom i svakom drugom edukacijom mladih,postovanjem tradicionalnih i porodicnih vrijednosti. Sve ovo OK,mada ovo boldovano me asocira na predizbornu kampanju Zveri (Dveri) i SRS-a. A mene tvoji postovi asociraju na članstvo u LDP pa šta sad. Pozdrav za Romanijske vukove! Ma sve je uredno brate,lagano!Ova nam prepiska koristi da se ujedinimo oko iste,drage nam stvari-MOTORA,ne da se cimamo na bzv.stvari. Pozdrav,i vidimo se! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Brate moramo zaliti kad se vidimo !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...