bokilic 6101 Napisano Decembar 21, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan prodajem mog tdm,a nadjoh nekog suzukija 1100 pa...eto videcemo... motor je na mom imenu,registrovan ispravan,grejaci rucica,uticnica 12v,maglenke, 2 u 1 auspluh, plus fabricki auspluh, koji dajem uz motor,rep od fz,n itd itd... zamenjen lancaik, pr,sem malo losiji ovih dana cu ih zameniti,94to godiste, cena 1300e... 063697094 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Decembar 21, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovaj oglas i u polovnim automobilima...Zbog Vaše reputacije, siguran sam da je motor sasvim korektan i ispravan. Pošto može i zamena, ja bih ponudio mog apollo-a i naravno doplatu... Ukoliko ste zainteresovani, da napišem nešto o mojoj kučki. PS Ja sam zvao malopre. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 21, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan zasada samo pratim posto je u subotu otiso moj tdm u KULU moguce da nesto i ispadne ...imas tel pa cu te nazvati ozbiljno pratim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 24, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa nestalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Decembar 24, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa nestalo Moja ponuda i dalje važi, ono što smo pričali telefonom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 24, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Nebih..hvala, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 12, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Prodat. .moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...