brdy 2099 Napisano Decembar 18, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem za yamahu ybr, copavu hromirani prsten oko fara kilometar sat i obrtomer komplet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Decembar 18, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam da ti ponudim copavu sa yamahe tdm ako ti odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 18, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako se hvata, moze. Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Decembar 18, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj negde na netu dali moze, pogledacu i ja malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 18, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi dimenzije, duzinu, ili sliku pa cu ja da premerim sutra da vidim dal ce da se uhvati. Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Decembar 22, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sliku mogu da ti posaljem na mail ili viber, da ne uploadujem bezveze ovde, tako da daj neki kontakt. A dimenzije su, duzina 27cm, dijagonala 28cm, unutrasnji otvor rascepke za kacenje na ram 10mm, sirina rascepke 25mm, fi otvora rascepke 12 i navoj M8 sa druge strane. Mislim da je to to sto se dimenzija tice, samo jos slike da ti posaljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...