Jump to content

Moto Zajednica

Cross gume za skutere

Recommended Posts

• U prolazu, 61 postova
  • Motocikl: Suzuki Sepia ZZ 50cc

Pomaze Bog. Moje ime je Farko i pisem iz Novog Pazara. Da li neko zna gde se mogu naci cross gume za skutere? Pokusavao sam i potrosio vreme i energiju ali bez rezultata. I jos bih potrosio ali sta vredi. Potrebne su mi za voznju po ledu i snegu. Hvala. Puno bi mi znacilo da dobijem odgovor.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 61 postova

Hvala ti puno. Evo jednog zanimljivog snimka koji sam nasao gledajuci tvoje predloge. Ovakvo resenje bi se moglo primeniti i na motore.

https://m.youtube.com/watch?v=_XNrV2gTUOM

Pored toga, celu noc sam istrazivao ovu temu jer je urgentna. I evo sta sam otkrio.

nekima ce sledeci pojmovi biti vec poznati, drugima, kao i meni do skora, moze se uciniti necim u startu jedva shvatljivim. Evo ovako.

odmah na stvar.

1. Najbolje i jedino pravo resenje. Tacka. M+S zimske gume. U prevodu za blato i snow. Medjutim, ne da su istovremeno i za sva godisnja doba. Te imaju jako slabije performanse, gledao sam demonstracioni simak. Kazu da uz ove iskljucivo zimske stoji i znak pahuljica ili sl. Ja taj znak nisam nigde video a jesam prave odgovarajuce gume. E ovako sad. Koje su cdne, gde nabaviti i koje su bolje.

nasao sam ukupno cetiri marke i pogadjajte. Ko je proizvodjac? Ovo je nagradno pitanje. Pa, nemci. Da, za sve cdtiri marke. Ovako. NajpoznTija i najrelijabilnija je marka Schwalbe. Potom su nahvalili Irc urban snow kao najdaleko napredniju tehnologiju. Pominje se jos jedna marka nesto na h, ali mi se nesto nije posebno necim istakla, a poslednja marka jeste i to cenom, dostupnoscu i time sto je usko namenska, za razliku od ove na h, i takodje nemacka. Ok.poslednja se zove Anlas wintergrip. Ovu poslednju povoljno mozete nabaviti kod nas za 40e. Zavisno od velicine. Evo i linka.

http://www.idealno.rs/Proizvod/3034812/nesortirano/svi-proizvodi/trazi-po-proizvodima/

Dobro, 45e. Kad kliknete na druge slicne opcije u donjem delu stranice treba da izbaci iste ponude savine i one druge i videceye cene.

u nemackoj su mnogo jeftinini tako da je ova anlas od 27e pa na vise. Svalbe 40 itd. Ako imate nekog u nemackoj ili sl mozete dobiti dobre gume povoljno. Ili bar znate nekoga ko ima nekoga i sl. Ja konkretno imam lika, kod koga sam porucivao gitaru, rekao je da sve sgo je na teritoriji germanije on moze da nabavi. Ako jos radi bicd dobro. Ok. Da zavrsim keca. Kako znam da su ove gume dobro i jedino resenje? Gledao sam snimak, nemacka reklama za svabel. Likovi ze igraju sa skutercicima. Po ledu i snegu. Iz starta dizu na zadnji tocak. Dalje da ne pricam o perfomansama i o tome da li voziti ili ne i po severnom polu. Sa ovim gumama svuda, a bez njih,sta da kazem, kad se mora mora se. Isto tako dobro koce, u mesto, i drze okretanje pri punoj brzini i nagib. Neverovatno ali istinigo. Itd. Da ne pricam dalje o njihovom zakonu i primeni ovih motora i pneumatika.

2. Negde, ne provdreno, procitao sam da ekseri kod nas nisu dozvoljeni.

pod tri. I ovo sve jdbilo dovoljno. Mozda da se namaze vosak pa proba, ili kanap lepo uvije i polako vozi. Cross gKodje. Ali sve ispod 20, moje skromno misljenje. Evo i sad ga cujem. Skuter. Sve mi srce toplo kad cujem da voze i po ovakvim uslovima. Ok. I naravno, osiguranje.

• U prolazu, 61 postova

Samo da se ispravim za Anlas. Kad se klikne za detalje prebaci na sajt prodavca a tamo je, potom, prikazana jedna druga cena, nazalost nesto visa, tako de se isplati naci dobavljaca iz Nemacke jer se radi o gotovo dupliranim cenama ili bas toliko. A kad se uzme u obzir da su potrebne dve a ne jedna guma... Ako neko zeli doturicu kontakt ovog lika sto nabavlja robu iz Germanije. Ne nabavlja gume samo, naravno. Al eto, iz zahvalnosti prema svima koji su mi sinoc svesrdno pomogli u licnim porukama nece mi biti tesko da prosledim kontakt kad god nekom zatreba. Pozdrav i sretna voznja. Sto sporije to gospotskije.

• U prolazu, 61 postova

Za sve one kojima ova tema prijanja, jos jedna koja dobro naleze i direktno je povezana sa ovom:

Voznja skutera po snegu i ledu

• U prolazu, 61 postova

Da li je moguce da u celoj zemlji niko nista ne zna o croos skuterima, i gumama? Nadam se da je ipak moguce naci kros gume za skuter a da to nije iz neke daleke zemlje.

• BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Ova, kao i nekoliko drugih tema otvorenih pre par dana služe samo i isključivo za off-ovanje, za šta dobar deo krivice snosi autor istih ali i nekolicina "raspoloženih" forumaša. Teme idu za sad u lock a vrlo brzo će silni off biti obrisan.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja