pile 1006 Napisano Decembar 11, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan naso sam na oglasima jedne cizme ali strah me naruciti da me ne bi nasankali slucajno (prodavac od skora registrovan) pa ako ima neko da to proveri Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8478 Napisano Decembar 11, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Marko? Užice? Arilje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Decembar 11, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan za tog Marka znam zato me i strah da se upustim u trgovinu https://www.kupujemprodajem.com/Sidi-43-27840023-oglas.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8478 Napisano Decembar 11, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, neka napišu nešto iskusniji, ali ove čizme ni na poklon, a ne 80e. Razvaljene su. Čekaj, uvek na forumu neko prodaje nešto korektno, samo strpljenja malo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Decembar 11, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan boban sa stromom je iz arilja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 13, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Da, ja sam iz Arilja i mogu da ti proverim. Sa slika gledano, dosta istrošene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1886 Napisano Decembar 14, 2015 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam ovoga sto prodaje, ne bi trebalo da te nasanka mada ne garantujem ni za koga vise. E sad sto se robe tice ne razumem se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8478 Napisano Decembar 15, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan sačekaj nekog sa foruma, uporedi ih sa ovim http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/111563-cizme-sidi-za-60eur/ dupe-glava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Decembar 15, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan sačekaj nekog sa foruma, uporedi ih sa ovim http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/111563-cizme-sidi-za-60eur/ dupe-glava Ove sam gledao ali nazalost velikeCekam pa ce valjda nesto dobro izleteti svakako je zima pa nije da se mora hitno uzimati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...