punisa 16 3801 Napisano Decembar 10, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ucinio bi mi mnogo. evo i ovaj spediter ce me zvati ujutru da vidimo sta cemo oko toga... pricekacu da mi posaljes,pa cu ga nazvati. hvala ti! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8212 Napisano Decembar 10, 2015 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš vremena barem je tako kod mene na hondi nadji OWNERS MANUAL ili SERVICE MANUAL preko neta i tu u generalijama mora da ima.na manualu za moju Hondu je barem bili i kod mene je zavučeno ispod plastike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8212 Napisano Decembar 10, 2015 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan https://www.google.rs/search?q=BMW+r+1150+rt+engine+and+chasis+number&biw=1366&bih=651&tbm=isch&imgil=PGDoqUp-Nd2qaM%253A%253BX-RZI0PU5mSidM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fforums.pelicanparts.com%25252Fbmw-r1100s-r1200s-tech-forum%25252F787112-engine-serial-numbers.html&source=iu&pf=m&fir=PGDoqUp-Nd2qaM%253A%252CX-RZI0PU5mSidM%252C_&usg=__H9M-K0ks24PC3ZSc-_Aszhx-_94%3D&ved=0ahUKEwjwreSfudLJAhWLshQKHdR0Bt0QyjcILg&ei=2ApqVvDhCovlUtTpmegN#imgrc=PGDoqUp-Nd2qaM%3A&usg=__H9M-K0ks24PC3ZSc-_Aszhx-_94%3D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 10, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan lepo motorche...aj ti dam dva senika renoa za njega...??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Decembar 11, 2015 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Tnx na brzom odgovoru. Meni se istina vise svidja GS, ali zena videla RT1100 pa kaze da joj se sviDZa Da nije mislila na ovog Lacky ? Slušaj ženu,zna ona šta valja i kupi joj ovako nešto. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Decembar 11, 2015 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam proverio broj motora se nalazi iza desnog cilindra,na bloku motora skroz unutra i urezan je,6 brojeva ima koliko sam video po mraku .Proveri druze da nije tu prljavo ili masno pa se zato ne vide brojevi ? Koliko si platio r1150rt i koje je godiste,kilometraza ako nije tajna? Motor je 2003 godiste i placen je 2600e, preko e bay-a naruceno suvozacko sediste i plastika koja ide od stop svetla do njega(posto je policijski model) obe stvari sa dostavom oko 220e. troskovi transporta i spedicije 750e. ostaje mi AMSS jos 100e i registracija koju necu da uracunavam u celokupno zadovoljstvo,a kako stoje stvari i troskovi kucanja novog broja motora. dakle do sada oko 3700e. Mnogo komplikovano ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Decembar 11, 2015 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Druze sad sam isao da slikam ali je jos mracno,ne mogu da vidim tacno gde je broj,na ovim slikama sto sam ispucao ne vidi se nista.Sacekacu jos malo da se razdani u deset krecem da radim, valjda ce da svane do tada,sever evrope jebo ga ja,mrak do podneva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3801 Napisano Decembar 11, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi kolega cekam te,bitno je da se prepozna podrucje i da se naziru ti brojevi.toliko da oni mogu da na osnovu slike to mesto potraze. Hvala ti svakako,stvarno posteno od tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Decembar 11, 2015 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti na mail vise slika,ali se na ovoj najbolje vidi iza ovog plasticnog konektora se nalazi vertikalno upisan broj,ne vide se svi brojevi na slici,moras da zumiras i da dobro pogledas.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Decembar 11, 2015 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Na telefonu mi se mnogo bolje vidi,izgleda da gubi na kvalitetu slika kad se prebacuje na komp,nisam strucnjak pa ne znam,jbg.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Decembar 11, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan br motora.jpg Poslao sam ti na mail vise slika,ali se na ovoj najbolje vidi iza ovog plasticnog konektora se nalazi vertikalno upisan broj,ne vide se svi brojevi na slici,moras da zumiras i da dobro pogledas.. Na ovoj slici se vidi broj motora (iznad sonde). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3801 Napisano Decembar 11, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan To je ovo gde sam prislonio strelicu? slikao sam nekim krsem od moba pa je kvalitet slike los. Hvala Gajo puno,veoma posteno od tebe. Hvala svima i izvinjavam se sto je ovaj oglas otisao u potpuni off. Javicu sta su uradili. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Decembar 11, 2015 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Bas tu gde je strelica,nema na cemu da se zahvaljujes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 13, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidiš taj motor pomisliš šta tu ikada može da se pokvari. Izgleda i dalje ko nov . Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Decembar 17, 2015 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Nije vise na prodaju.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...