VukiTA 274 Napisano Decembar 7, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje drustvo, Nov, neformiran, Unibat akumulator, sa garancijom i kiselinom. Akumulator ima garanciju jos godinu dana, ovaj je poslat nov od proizvodjaca jer je prehodni u garanciji zamenjen. U medjuvremenu ja sam kupio novi, nisam mogao da cekam 10 dana bez motora, a ovaj sam resio kad stigne da prodam.Sve je u originalnom pakovanju. Cena je 3500din, fiksno jer je vec spustena u odnosu na onu u radnji jer nema smisla da je cena ista iako je proizvod netaknut. Posto sam iz Bg, ako neko uzima iz Bg, licno donosim na adresu da olaksamo jedan drugom.Oznaka akumulatora: CB12-A-A/SM 12V12Ah Polozaj klema: Gledano spreda tj. kada su kleme blize vama, + je sa leve strane. Dimenzije: Visina 16cm; Sirina 7,5cm; Duzina 13cm Telefon: 069 2692 069 Vuki 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Decembar 10, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Aj nek bude za 3,200din, da razlika cene predje hiljadarku, od one u radnji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Decembar 12, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan 3000din, poslednja ponuda, ziasta, ne mogu ispod. Sve ostalo je isto, ukljucujici i moju reziju dostave. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Decembar 18, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan rezervisano! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...