Nile. 1467 Napisano Decembar 2, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi nesto ovako, a da to nije ebay, da li toga ima kod nas uopste? Ili ako neko zna ko moze napraviti moze i ta solucija, imam dimenzije sve potrebne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 2, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Imaš toga puno na eBay-u, u raznim dimenzijama. Zove se "dog bone." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Decembar 2, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Imaš toga puno na eBay-u, u raznim dimenzijama. Zove se "dog bone." Znam da ima na ebay-u, zato sam i napisao ovde da li postoji sansa da se kupi kod nas dog bones ili suzuki jack up kit/bars Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 2, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ups... ne videh. Praštaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Decembar 2, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ups... ne videh. Praštaj nema veze hvala na dobronamernom odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 2, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja nekoliko, koja duzina ti treba? Mogu da ti ponesem u ponedeljak ako imam to sto trazis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Decembar 2, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam vam privatnu poruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8078 Napisano Decembar 2, 2015 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan I sta radi ta "koska", koja joj je svrha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 2, 2015 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja dve od suzukija sv 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Decembar 2, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja dve od suzukija sv 650 premeri pa mi javi dimenzije, fabricke su kod mene 17,5 cm od centra rupe do centra rupe (centra glave srafa), meni trebaju krace, za 3 do 4cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 2, 2015 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan isao do radionice izmerio osovinski od rupe do rupe 11cm posalji mi na pp broj akoimas viber watsap poslacu ti i sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 2, 2015 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan mislim ako ti odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 2, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan I sta radi ta "koska", koja joj je svrha?Spušta ili podiže motor u nekim granicama. Ne sme se preterati i treba isto uraditi na prednjoj viljušci kako se ne bi narušila upravljivost i stabilnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Decembar 2, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovaraju mi dimenzije jer je to prekratko moji su 17,5cm treba mi 14-15cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Decembar 3, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Za svaki suzuki su isti, nebitan tip motora, na neki modelima su fabricki nosaci suspenzije 13-14-15cm, ako ima neko tih dimenzija neka javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Decembar 3, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Napravi ti strugar po meri. (za male pare) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Decembar 4, 2015 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Iz Louisa preko Sekule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...