VladaSD 2364 Napisano Novembar 27, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,potreban mi je nosac rucke kvacila i dekompresora.... konkretno, potrebno mi je za XR-a, ali jeprethodni vlasnik zbog acerbis stitnika stavio kraci nosac i rucke koje bi fabricki odgovarale RMZ 250 i KLX 250...znaci sve tri opcije su u igri.Polovno , novo ...nebitno, samo da je funkcionalno...... moze komplet sa polugama ili samo nosac... sve dolazi u obzir evo kako izgleda problem:i da...znam da se vari aluminijum, medjutim ispao je polumesec i jos jedan polomljeni deo , tako da .... ovo ostalo je reseno....mislim na zupcanik pumpe ...hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 27, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pa nis ga ni provozo a vec remonti...os ti Stroma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4752 Napisano Novembar 27, 2015 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li kontaktirao Gagija iz Balosave (3T racing), ima citav magacin polovnih delova, a moze da ti naruci i nov deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 27, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li kontaktirao Gagija iz Balosave (3T racing), ima citav magacin polovnih delova, a moze da ti naruci i nov deo. Nisam Dare, nisam jos nikog kontaktirao...nemam iskustva u nabavci delova za Stroma.....iskreno se nadam da necu morati ni da steknem neko preterano iskustvo Daj kontakt ako imas... i hvala na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8490 Napisano Novembar 27, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan imam za GPZ-a, jbga isto sve to izgleda. Ako neko zna da li su isti zupčanici, imaš od mene na poklon. (samo da se setim gde sam ga metn'o) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Novembar 27, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan 3t-racing Gagi 034515475 0631581475 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 27, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mrle, javim se ako ne nadjem original.... Bruno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 27, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja da ti prodam celog Stroma sve orginal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4752 Napisano Novembar 27, 2015 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam video, ti vec dobio broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Novembar 28, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja od TDMa nosac rucice kvacila, mogu ti slikati pa da vidis da li ti pasuje. I jedno pitanje, kako se desi da pukne zupcanik uljne pumpe? Pumpa ne bi trebala da ima skoro nikakav otpor, tj na taj zapucanik se vrsi jako mali pritisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 28, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja od TDMa nosac rucice kvacila, mogu ti slikati pa da vidis da li ti pasuje. I jedno pitanje, kako se desi da pukne zupcanik uljne pumpe? Pumpa ne bi trebala da ima skoro nikakav otpor, tj na taj zapucanik se vrsi jako mali pritisak. Baci fotku, ako ti nije tesko Mozda nisam najbolje uzubio prilikom zamene korpe kvacila, u stvari to je najverovatnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 28, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja da ti prodam celog Stroma sve orginal. Ti ako nastavis da obaras cenu tom lepotanu, nije iskljuceno.....jbte malo si skuplji od 6 godina starijih Vstromova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2390 Napisano Novembar 28, 2015 Andragog, 4969 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Lakse ces dobiti 7 na Loto nego Gagija ne telefon !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Novembar 28, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovu ručicu http://www.dodaj.rs/?2a/aQ/6Sz7kA2/r-00364.jpg Sa KLX-a 650R, slomljen je vrh polugice, ali je ispravna ... Ako odgovara mogu da ti je pošaljem u ponedeljak. Samo mi pusti podatke na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 28, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja od TDMa nosac rucice kvacila, mogu ti slikati pa da vidis da li ti pasuje. I jedno pitanje, kako se desi da pukne zupcanik uljne pumpe? Pumpa ne bi trebala da ima skoro nikakav otpor, tj na taj zapucanik se vrsi jako mali pritisak. Baci fotku, ako ti nije tesko Mozda nisam najbolje uzubio prilikom zamene korpe kvacila, u stvari to je najverovatnije. Menjao si i korpu kvacila...auuuuu bre Vladimire sine Mitre...ja mislio ti's se razumes u motore... Elem moj kum pravi zupcanike svih vrsta,pa ako bude trebalo vichiiiiii... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 29, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja od TDMa nosac rucice kvacila, mogu ti slikati pa da vidis da li ti pasuje. I jedno pitanje, kako se desi da pukne zupcanik uljne pumpe? Pumpa ne bi trebala da ima skoro nikakav otpor, tj na taj zapucanik se vrsi jako mali pritisak. Baci fotku, ako ti nije tesko Mozda nisam najbolje uzubio prilikom zamene korpe kvacila, u stvari to je najverovatnije. Menjao si i korpu kvacila...auuuuu bre Vladimire sine Mitre...ja mislio ti's se razumes u motore... Elem moj kum pravi zupcanike svih vrsta,pa ako bude trebalo vichiiiiii... Da se razumem, ne bih udao Super Tenere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 1, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Porucena komplet pumpa sa zupcanikom iz DE.....zna li ko gde ima da se nadje nosac za rucku kvacila i dekompresora? Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 7, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan KLX 250 ili RMZ 250 nosac rucke kvacila i dekompresora..... zna li ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Decembar 7, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti ponudih gore nosač ručice kvačila sa klx-a 650r, ali kako nisi odgovorio, pretpostavio sam da si se snašao ili da ne odgovara ... I fotku sam bio postavio, ali u međuvremenu ugasiše dodaj.rs, pa i ona nastrada ... E sad, veliki klx ima automatski dekompresor, pa ne znam da l' može da se zbudži nešto sa ovom ... Daj mi svoje podatke na PP i poslaću ti je. Ako ne odgovara, ti mi je vrati ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 8, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Poslah ti adresu.... izvini sto se ne javih...bio sam u stisci sa vremenom...ali resih ovaj zupcanik...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 17, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nosac poluge kvacila i dekompresora.... drugari..... novo, staro...nije bitno, al postaje HITNO .... ima li ko, zna li ko gde ima da se kupi nosac...bitno je samo da je za 22mm korman i da ima prostor za duple rucke (kvacilo i dekompresor) ... XR, XL , KLX250, RMZ250.... itd Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...