saxmax 19 Napisano Novembar 21, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan u zadnje vreme, neda mi djavo mira. od kako sam (tek) sa moje 44 godinice probao 535. sad, oko 85% mojih drugara mi govori da je sranje od motora. ponajvise zbog laufa i namotaja. glup primer - drugar kupio 535 za oko 1300e, izasla ga 2000-2100. pokvarilo se na njoh ne znam ni ja sta. boga oca izmenjano na njoj. e sad, znam za dosta slucajeva da ljudi se voze bez problema. na primer lauf nikad menjan, ni namotaji, a motor presao ihahaj. sto se mene tice, meni konkretno bolje lezi od moje 650 maxim. a nasuprot lezanju, u odnosu na moju 650 maxim, kao da nema dusu. zavrnes gas, ali nije to to. kao da nema dusu. jedina stvar, sto AKO bi uzeo 535, obavezno bi je preradio u bobber-a. jer ja i chopper - ne. vasa misljenja su dobrodosla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 21, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan moje misljenje da ces se silaskom na 500 kubika tek smoriti.Uzmi Virago 1100 bolje,ako ti je vec do tog modela,ili barem 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Novembar 22, 2015 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje za tebe sa toliko godina zivota (pa jos ako voli i suvozacica) sve ispod 1000 kubika i 60-90 konja je za devojcice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxmax 19 Napisano Novembar 22, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan u poredjenju sa mojom Yamahom 650 Maxim, koja ima 72 konja, 535 sa svojih 40 - kao da nema dusu. sad zamisli ja, 85kg + gazdarica 60 a na 40 konja. ali da mi se 535 svidja, svidja. da li zbog V2, ili jebem li ga cega, ima neki crv. mada, moja Yamaha ide kao nevreme nasuprot 535. doduse nema zvuk kao V2, ali sa turn out rear silencers sto sam uzeo iz Louis-a ima zvuk kakav volim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 803 Napisano Novembar 22, 2015 Zainteresovan, 778 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan moje misljenje da ces se silaskom na 500 kubika tek smoriti.Uzmi Virago 1100 bolje,ako ti je vec do tog modela,ili barem 750. I ja bih ti ovo savjetovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 22, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Maximalno izbegni Virago 535, slabo je to za tebe. Frajlauf crkava ako se vergla sa slabim akumulatorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2408 Napisano Novembar 23, 2015 Andragog, 4980 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Motor je jako mali, narocito za dve osobe !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2408 Napisano Novembar 23, 2015 Andragog, 4980 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Tebi se izgleda nesto radi preko zime, mislim prerada u bobera. Kupi neki stariji motor sada su jeftini i polako ga sredjivaj. https://www.kupujemprodajem.com/Yamaha-750-V-masina-kardan-27649692-oglas.htm?filter_id= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...