Jump to content

Moto Zajednica

saxmax

Članovi
  • Broj tema i poruka

    34
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu saxmax

  • Rođendan 27.09.1971.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Beograd, Zarkovo
  • Interests
    hi fi, lampaski uredjaji, bobber-i
  • Motocikl
    Yamaha XJ650 Maxim bobber

saxmax's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

19

Reputacija u zajednici

  1. u poredjenju sa mojom Yamahom 650 Maxim, koja ima 72 konja, 535 sa svojih 40 - kao da nema dusu. sad zamisli ja, 85kg + gazdarica 60 a na 40 konja. ali da mi se 535 svidja, svidja. da li zbog V2, ili jebem li ga cega, ima neki crv. mada, moja Yamaha ide kao nevreme nasuprot 535. doduse nema zvuk kao V2, ali sa turn out rear silencers sto sam uzeo iz Louis-a ima zvuk kakav volim.
  2. u zadnje vreme, neda mi djavo mira. od kako sam (tek) sa moje 44 godinice probao 535. sad, oko 85% mojih drugara mi govori da je sranje od motora. ponajvise zbog laufa i namotaja. glup primer - drugar kupio 535 za oko 1300e, izasla ga 2000-2100. pokvarilo se na njoh ne znam ni ja sta. boga oca izmenjano na njoj. e sad, znam za dosta slucajeva da ljudi se voze bez problema. na primer lauf nikad menjan, ni namotaji, a motor presao ihahaj. sto se mene tice, meni konkretno bolje lezi od moje 650 maxim. a nasuprot lezanju, u odnosu na moju 650 maxim, kao da nema dusu. zavrnes gas, ali nije to to. kao da nema dusu. jedina stvar, sto AKO bi uzeo 535, obavezno bi je preradio u bobber-a. jer ja i chopper - ne. vasa misljenja su dobrodosla.
  3. ne mogu nigde da nadjem vizit kartu. ali veoma lako se nalazi. iza Lav auta, iznad gornje zarkovacke pumpe. u pasazu. (ima reklama za servis turbina) majstor demontirao, popravio veoma brzo i montirao. uzeo 1000 din. prezadovoljan sam.
  4. gazdarica veoma joj se svidja motor, sto je odlicno. jedina zamerka, po njoj je da se slabo cuje, pa sad, il da cekam da progore "kobajagi" prigusivaci u cevkama il da ih vadim. ce vidimo. mozda je open pipe to sto gazdarica voli, od zvuka. linijski cetvrtak ne moze da se cuje kao V2 - ali to je izuzetno tesko objasniti gazdarici ali ako hoce da motor samo bude bucan - nista lakse. razumem je potpuno, naslusala se tusta i tma Harlija. a ja nisam ljubitelj Harlija. osim mog motora, uzeo bi jedino Virago ili VT500.
  5. Denso W22EPR-U. ekvivalent originalnim NGK.
  6. danas imam tarapanu. ne znam gde cu pre od posla. sutra prepodne cu da ih zamenim.
  7. kupio jutros Denso W22EPRU. 840 dinara, a original. ako nekog zanima, KIT Komerc radnja u Trgovackoj, desno od Raiffeisen banke, odmah do Duff-a.
  8. ja bi najradije uzeo oridjinale. NGK BP7ES. ali, 100% sigurno gde god da uzmem, su fals. e sad, zasto sam rekao Bosna ili Bosch. posto sam iz Zarkova, dugo godina pazarim u Eagle Trade-u u Ace Joksimovica. Bosna je original, kao i Bosch. provereno. Denso ekvivalent je W-22EP-U. evo dokumenta, mozda moze da bude nekom koristan. comp_candele.pdf
  9. elem. doslo vreme za zamenu svecica na Yamahi. koliko sam video iz uputstva, oridjinale idu NGK BP7ES. neke od opcija : Bosna FE 85P, FE 85 CP Bosch W 6 D, W 6 DC (sa ili bez +) saveti su dobrodosli
  10. proba video klipa. nije neki ali prvi macici se bacaju u vodu samsung 5611 ne moze bolje
  11. saxmax

    tri-i vise-lema

    bez ljutnje, ni jedan ne vredi te pare koje traze. ako si bas zapeo, moraces povesti nekog ko se razume i u koga imas poverenje. i onda prvo proba dok se valjano ne zagreje pa posle cenjkanje. preskocio bi treci.
  12. pa naravno. a i da popijemo po neku. mislim bezalkoholnu. moja je ideja da okupim malo drustvance za neke ne dugacke relacije ko bude bio zainteresovan. pa da jezdimo. ps: popravio sam i brzinometar, 1500 din. po meni nije skupo. a i parnjak je sa obrtomerom. picajzla sam, ako nesto moze da radi neka radi.
  13. danas bilo montiranje turn-out rear silencers. svaka cast Sekuli na ekspeditivnosti. izgled - fantazija. zvuk takodje fantazija. napravicu klip pa da cujete zvuk. veoma sam zadovoljan. evo slika i auspuha i pomocnika koji se odmara posle montaze
  14. potreban cep za rezervoar za VT500 sa kljucem, ako moze. ako neko ima.
  15. meni su 18 i 19 gume. sava ih nema. ce trazim i dalje.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja