BaneVuk58 7855 Napisano Decembar 21, 2015 Solo Rider, 3098 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kupio motor! Hvala svima na dobroj volji i savetima.Da li sam odabrao dobru masinu saznacu u pretstojecim mesecima,trenutno sam zadovoljan ko dete novom igrackom. Evo linka pa recite sta mislite http://www.mojauto.rs/polovni-motori/2120912_Honda_2392_transalp_2007_god/?cena=low E nek' ti je sa srećom u zdravlju mnogo kilometara prošao......................prevagnula hondica. Umalo nastradah od jednog BMW-iste ali sad smo prijatelji na konto cena održavanja( kude li nadjoh taj reč) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Decembar 22, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da se navozaš ! I moj prvi motor zamalo da bude transalp ... do duše par decenija stariji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7855 Napisano Decembar 22, 2015 Solo Rider, 3098 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pusti neku sliku ako stigneš edit: Evo vidim gore da ti postavio link sa oglasa. Extra :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 22, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Posebno jer su slike sa oglasa gotovo neupotrebljive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...