DzOkS 1172 Napisano Novembar 21, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je da se ne oslanjaš puno na BMW.....................Honda je zakon A i dvoumim se izmedju f650gs-a i transalpa... Ima nekoliko drugara koji voze BMW motore generalno su ljudi zadovoljni jedino mi smeta finansijski momenat. Tekuće održavanje za moje pojmove finansijski suicid. U startu već je skup,delovi skupi,ruke majstora skupe. Generalno nikoga ne ubedjujem da ga ne kupi, nek' je svakom srce na mestu ali da li bi ga kupio...nikad. Ako se odlučiš ipak za njega u zdravlju se vozio. Odrzavanje BMW-a sa Rotaxom je daleko od skupog...tj. skupljeg u odnosu na druge motore. Jedino sto je skuplji u nabavci. A kolegi Vasicu samo mogu da porucim da ako kupuje malog GS-a neka gleda 2004+ godiste...tacnije twin spark varijantu. Moj glas ide za Transalp, kažu englezi da je to najdosadniji motor na svetu - nikada se ništa ne pokvari ...sem možda reglera ... a ovaj GS iz Temerina mislim da pripada članu ovog foruma JosephuB a za njega ti garantujem da je sve onako kako ti kaže, čovek je pošten do bola.... P.S. Da obrazložim, ka svim BMW-ima imam odbojnost zbog dizajna, često upitne pouzdanosti i sekte koja ga prati i ne dopušta išta loše da se kaže o njemu.... Јао Грофе, ваљда се довољно познајемо Ја сам само био дирнут оном варијантом "финансијски суицид" . . . а то везе са везом нема Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7817 Napisano Novembar 21, 2015 Solo Rider, 3094 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам само био дирнут оном варијантом "финансијски суицид" . . . а то везе са везом нема DzOkS Kud sam to rekao sad mi je baš krivo. Evo baš sam pregledao moj post koji kaže : "za moje pojmove" ostalo neću da citiram jer vidim da se potresaš :D. Znači lično mišljenje bazira na šta sam imao prilike da vidim. Još jednom sorry ništa lično. U zdravlju se vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 21, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам само био дирнут оном варијантом "финансијски суицид" . . . а то везе са везом нема DzOkS Kud sam to rekao sad mi je baš krivo. Evo baš sam pregledao moj post koji kaže : "za moje pojmove" ostalo neću da citiram jer vidim da se potresaš :D. Znači lično mišljenje bazira na šta sam imao prilike da vidim. Još jednom sorry ništa lično. U zdravlju se vozio. Oпуштено, уопште се не узрујавам, него ако већ износиш лично мишљење базирано на ономе што си имао прилике да видиш, онда га образложи. Волео бих да знам како је то теби "финансијски суицид" - ако је тако онда не би требао да возиш НИЈЕДАН мотор а не BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 21, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan licno bih zabranio komentarisanje cene odrzavanja i vozenja bilo kog motora koji nije bio u posedu... bar jednu sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7817 Napisano Novembar 21, 2015 Solo Rider, 3094 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам само био дирнут оном варијантом "финансијски суицид" . . . а то везе са везом нема DzOkS Kud sam to rekao sad mi je baš krivo. Evo baš sam pregledao moj post koji kaže : "za moje pojmove" ostalo neću da citiram jer vidim da se potresaš :D. Znači lično mišljenje bazira na šta sam imao prilike da vidim. Još jednom sorry ništa lično. U zdravlju se vozio. Oпуштено, уопште се не узрујавам, него ако већ износиш лично мишљење базирано на ономе што си имао прилике да видиш, онда га образложи. Волео бих да знам како је то теби "финансијски суицид" - ако је тако онда не би требао да возиш НИЈЕДАН мотор а не BMW. http://www.motomanijaci.com/index.php/topic,20628.0.html evo ti jedan za početak. Poštujem tvoje mišljenje ali ako planiraš da me ubediš da je BMW jeftin motor nema potrebe da gubimo vreme. Svaki japanac je jeftiniji od evropejca i po ceni i po održavanju i tu je kraj priče. Inaće vozim od '77 pa mislim da nije na mestu to da ne bi trebao da vozim nijedan motor ali nema veze idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7817 Napisano Novembar 21, 2015 Solo Rider, 3094 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan licno bih zabranio komentarisanje cene odrzavanja i vozenja bilo kog motora koji nije bio u posedu... bar jednu sezonu Generalno ok ali jel treba da se učimo na ličnim greška ili na tudjim.???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 21, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan na tudjim ali na greskama onog ko je IMAO a ne cuo da je ortak od strica vozio par dana nekog BMW i on kaze da je to los motor i da ne valja nicemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7817 Napisano Novembar 21, 2015 Solo Rider, 3094 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan na tudjim ali na greskama onog ko je IMAO a ne cuo da je ortak od strica vozio par dana nekog BMW i on kaze da je to los motor i da ne valja nicemu Pa naravno od drugara direktno, pričam o ljudima koje poznajem lično a ne od Pere i Žike. Nego ste zapeli k'o mutavi na telefon.U početku posta čovek je tražio mišljenje koje sam i izneo.Nemam lično iskustvo jer se nešto ne ložim na EVRO motore, a dva koja su mi kreajnje antipatična su Ducati i BMW ali po najviše zbog zdrtih vlasnika. Lično mislim da su fabrike odradile marketing fenomenalno, prosto hipnotisao odredjenu grupaciju ljudi.Jedino sa tom strukturom ljudi ne možeš normalno da razgovaraš odmah se ljute.Naravno samo kaže da se ne ljute ali su iznenadjeni i uvredjeni. Generalno me boli uvo nek' svako vozi šta hoće. Vozio sam u moj vek Hondu Goldwing a sada cbr 1000 f dual. Ostale da i ne spominjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Novembar 21, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Simpa mi je mali GS i vizuelno je malo lepši ali bih lično pre uzeo XLV650 ako je u domaćinskom stanju. Ovaj sa oglasa je iz Negotina, čovek uvozi i prodaje na ime u glavnom Honde. Šta god kupio, neka se tebi dopada i na zdravlje da se voziš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12584 Napisano Novembar 21, 2015 Ne silazi, 7342 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas tako. Svako od nas drugacije dozivljava motocikle, ima drugacije potrebe i drugacija iskustva. Zapravo, ne posmatramo stvari na isti nacin, Sve od BMW-a je skupo, pocevsi od motocikala do opreme. Nisu za siroku narodnu masu i konstruisu motocikle na zaista drugaciji nacin od japanaca. Sto se F650 tice, mislim da je to najkulturnije spakovan jednocilindras, zapravo pakovala ga je Aprilia. Ako se coveku svidja, sto da ne, neka pazari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 21, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам само био дирнут оном варијантом "финансијски суицид" . . . а то везе са везом нема DzOkS Kud sam to rekao sad mi je baš krivo. Evo baš sam pregledao moj post koji kaže : "za moje pojmove" ostalo neću da citiram jer vidim da se potresaš :D. Znači lično mišljenje bazira na šta sam imao prilike da vidim. Još jednom sorry ništa lično. U zdravlju se vozio. Oпуштено, уопште се не узрујавам, него ако већ износиш лично мишљење базирано на ономе што си имао прилике да видиш, онда га образложи. Волео бих да знам како је то теби "финансијски суицид" - ако је тако онда не би требао да возиш НИЈЕДАН мотор а не BMW. http://www.motomanijaci.com/index.php/topic,20628.0.html evo ti jedan za početak. Poštujem tvoje mišljenje ali ako planiraš da me ubediš da je BMW jeftin motor nema potrebe da gubimo vreme. Svaki japanac je jeftiniji od evropejca i po ceni i po održavanju i tu je kraj priče. Inaće vozim od '77 pa mislim da nije na mestu to da ne bi trebao da vozim nijedan motor ali nema veze idemo daljeВидим да смо се погрешно разумели.Ја сам све време мислио на Ф650ГС a не на ове друге моделе. . . Тако да мислим да смо се требали држати теме и модела. . . Опуштено Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7817 Napisano Novembar 21, 2015 Solo Rider, 3094 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Mi se raspravljamo a čovek pod nosom. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/111159-bmw-f650cs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 21, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja navijam za f650gs.. hteo sam da ga uzmem pre honde ali se nismo nasli sa cenom i eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7817 Napisano Novembar 21, 2015 Solo Rider, 3094 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan ja navijam za f650gs.. hteo sam da ga uzmem pre honde ali se nismo nasli sa cenom i eto... I šta sad voziš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 21, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan cbf600n, jer je izletelo na 25kw to zbog A2 kategorije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Novembar 21, 2015 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ponudio sam vec coveku svoj motor , covek zeli gs'a jbg mada kapiram da se ne bi pokajao sa mojim motorom ali nije na meni da odlucim U krajnjem slucaju pre bih prodao nekome sa foruma motor i napravio neki dogovor nego nekome sa strane sto bi se reklo ... Ja sam sa KLE'a presao na ovaj motor i iskreno mnogo mi vise lezi ovaj tip motora nego enduro iz x razloga,a ovaj moj plavko se pokazao odlicno kroz Albaniju . Dakle jedino ako bas neko ima potrebe da ide po rupama i offroad pa da se uzima enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7817 Napisano Novembar 21, 2015 Solo Rider, 3094 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan cbf600n, jer je izletelo na 25kw to zbog A2 kategorije Slobodno kaži HONDA će te branimo ako te neki dira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan hahahahah videcemo... ja sam ipak zainteresovan za nekog bmw ali imam vremena do kraja iduce godine da razmisljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Novembar 23, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Simpa mi je mali GS i vizuelno je malo lepši ali bih lično pre uzeo XLV650 ako je u domaćinskom stanju. Ovaj sa oglasa je iz Negotina, čovek uvozi i prodaje na ime u glavnom Honde. Šta god kupio, neka se tebi dopada i na zdravlje da se voziš! Znas nesto o uvozniku? Da li je pouzdan covek? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Novembar 23, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Simpa mi je mali GS i vizuelno je malo lepši ali bih lično pre uzeo XLV650 ako je u domaćinskom stanju. Ovaj sa oglasa je iz Negotina, čovek uvozi i prodaje na ime u glavnom Honde. Šta god kupio, neka se tebi dopada i na zdravlje da se voziš! Znas nesto o uvozniku? Da li je pouzdan covek? Stvarno ne poznajem čoveka ali povremeno gledam njegovu ponudu zadnjih dve godine preko oglasa. Na oko, gledano po oglasima izgledaju pristojno, cene su takodje bile korektne ali ko će ga znati.. Prošle godine su znali pojedini primerci da mu stoje po oglasima i po 6 meseci no ni to ne mora ništa da znači, kriza je itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano Novembar 26, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj prodaje F650 gs, abs 2002, mozes bas povoljno da ga dobijes, posto hoce nesto novo da pazari, evo broj, pa... 063/488/671 Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Decembar 4, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Dana prođoh pored jednog BMW-a sa Al tablicom ... Je l' to došlo do nekih novih momenata ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Decembar 4, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dana prođoh pored jednog BMW-a sa Al tablicom ... Je l' to došlo do nekih novih momenata ? Nije jos uvek.Nadam se "novim momentima" uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Decembar 21, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kupio motor! Hvala svima na dobroj volji i savetima.Da li sam odabrao dobru masinu saznacu u pretstojecim mesecima,trenutno sam zadovoljan ko dete novom igrackom. Evo linka pa recite sta mislite http://www.mojauto.rs/polovni-motori/2120912_Honda_2392_transalp_2007_god/?cena=low Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8322 Napisano Decembar 21, 2015 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Puno bezbednih kilometara i sa srećom da te služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...