caparin 225 Napisano Decembar 27, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci? Fenomenalno! Steta, stvarno nisam mogao da dodjem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Decembar 27, 2015 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan VukiTA hvala za pohvale na rad redara , veruj da nam nije prvi put da koordiniramo i usmeravamo toliki broj ljudi. Ispred Skupštine oko 11h je bilo nešto što se zove "organizovani haos" na prvi pogled ali tačno se znalo gde ćemo parkirati i usmeriti tolike motore i ljude, radio stanice su tu nezamenljive .Za čas, posle slikanja, oformismo kolonu i slika koja se odmah videla niz Kneza Miloša sa ogromnom kolonom u savršenom dvoredu - to je ono što su Redari vežbali i dogovarali Uglavnom, sa stanovišta Organizacije prošlo je odlično, sa jednim malim incidentom bez posledica, sa odličnim ponačanjem učesnika u organizovanoj koloni, odličnim ozvučenjem i muzičarima , opuštanjem i smehom u restoranu... Hvala svim učesnicima na odličnoj akciji, obećavam, Bože zdravlja, sledeće godine još bolje i još lepše druženje. :sampion: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3894 Napisano Decembar 27, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo svaka cast organizatorima i pomocnicima koji su nam ovo omogucili. Naravno svaka cast i nama Cujem komentare ljudi ne vezanih za nas ,samo reci hvale. Juce keva moja ulazi u Lily apoteku pored starog dvora ,ova zena na kasi prica ne znam sta je ovo neka guzva strajkuju sad i ovi sa motorima Keva joj objasni i ova se sva raznezi i kaze joj najezila sam se ,dodje mi da zaplacem Uzgred da li neko zna ime benda koji je svirao u domu? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Decembar 27, 2015 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10858 Napisano Decembar 27, 2015 Drug član, 539 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast organizatorima i ucesnicima jucerasnje humanitarne akcije!!! Narocito me prijatno iznenadila tema razgovora izmedju Deda Mrazova na motorima. Uglavnom se pricalo o sticenicima ustanove koju smo posetili i njihovim problemima. Dogadjaj pun emocija i pozitivne energije. Bravo LJUDINE! Vidimo se i sledece godine. Srecna svima 2016! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5487 Napisano Decembar 27, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je da sam i ove godine bio deo ove akcije ... ( smajlikojijeponosan ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Decembar 27, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put učestvovao i nemam reči da opišem koliko je lepo biti deo ovoga. Celokupna akcija je sjajna, počev od okupljanja, kolone, ljudi koji nas gledaju i smeju se, snimaju, mašu, trube, do dečice u Sremčici i njihove sreće i osmeha. Svaka čast za organizaciju, sve je delovalo toliko lako i jednostavno, iako je u pitanju bilo 400 vozila, policija, hitna, kilometarska kolona, svirka, nabavka, paketići itd. Takođe, želeo bih da se zahvalim i ljudima koji su slikali i snimali sve ovo, na cimanju i organizaciji, obradi i postavljanju slika. Zbog vas ove momente možemo da podelimo sa drugim ljudima, pa da im i slikom prenesemo utiske i atmosferu čiji smo deo bili. SVAKA ČAST ! ! ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano Decembar 27, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan Nakon jucerasnjeg iskustva malo je reci da sam odusevljen. Prelepo je bilo videti osmehe sve te dece. Organizacija je bila odlicna. Sjajne slike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Decembar 27, 2015 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Samo mogu da pohvalim sve koji su ucestvovali u akciji organizovana kolona,puno osmeha i zagrljaja ...neprocenjivo sledece godine opet samo da nas bude jos vise Da li neko ima snimak one devojcice sto je u domu zavrtala u blokadu ?.. njen osmeh i srecu, ne mogu da vam opisem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Decembar 27, 2015 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Nasao najmladja bajkerka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Decembar 27, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nasao najmladja bajkerka Tatina cera malo jos da poraste pa sa nama u kolonu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Decembar 27, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudine svaka čast! Uplatio sam donaciju ali jbg nisam stigao da dođem. Prelepa akcija! Prelepe slike! Prejaki utisci! Sta reci? Fenomenalno! Steta, stvarno nisam mogao da dodjem!!! Ocekujemo vas sledece godine.....prvo za Uskrs, a posle i ponovo za Dedamrazijadu, kao i sve druge koji nisu mogli da dodju ove godine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6965 Napisano Decembar 27, 2015 MotoDJIR.com, 1386 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kurir.rs/vesti/beograd/deveta-godina-zaredom-bajkeri-preruseni-u-deda-mrazeve-podelili-poklone-deci-u-sremcici-clanak-2074263 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Decembar 27, 2015 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan upload picposted image 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MissG 6 Napisano Decembar 27, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan DSC_3144.JPG DSC_3145.JPG DSC_3146.JPG DSC_3147.JPG DSC_3148.JPG DSC_3149.JPG DSC_3150.JPG DSC_3151.JPG DSC_3152.JPG DSC_3153.JPG Zadovoljstvo je nase Najvrednija je bila Iva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Decembar 27, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast svima! Ovo je jako lepo videti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Decembar 27, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam upoznat pa da pitam..... Nose li se fotke ljudima u dom? Tipa iradi se 50ak komada 10x15 i oni ih tamo okače na pano i sl. Kontam da bi ih to baš usrećilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Edge 17 Napisano Decembar 27, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda VFR800 Prijavi odgovor kao problematičan Realizovana je jos jedna uspesna akcija...cestitke svima! Zeleli smo da na ovogodisnjoj akciji uvrstimo nesto novo, tako da sam u dogovoru sa klubom, mesto redarske sluzbe zamenio instrumentom (bubnjevima) i sa svojim prijateljima koji su se takodje rado odazvali pozivu, svirali i uveseljavali decu a i vas. Nadamo se da smo u tome i uspeli Dva sata pre nego sto su motori zagrmeli u dvoristu doma, dok smo montirali i podesavali opremu imali smo priliku da se zabavljamo i jos bolje upoznamo sa decom. Bilo je to lepo druzenje. Do sledece akcije, veliki pozdrav! 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MissG 6 Napisano Decembar 28, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Realizovana je jos jedna uspesna akcija...cestitke svima! Zeleli smo da na ovogodisnjoj akciji uvrstimo nesto novo, tako da sam u dogovoru sa klubom, mesto redarske sluzbe zamenio instrumentom (bubnjevima) i sa svojim prijateljima koji su se takodje rado odazvali pozivu, svirali i uveseljavali decu a i vas. Nadamo se da smo u tome i uspeli Dva sata pre nego sto su motori zagrmeli u dvoristu doma, dok smo montirali i podesavali opremu imali smo priliku da se zabavljamo i jos bolje upoznamo sa decom. Bilo je to lepo druzenje. Do sledece akcije, veliki pozdrav! Bili ste ODLIČNI!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5051 Napisano Decembar 28, 2015 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom mi je puno srce sto sam bila deo ove akcije Ovo je jos jedan dokaz sta sve moze da se desi kada se ljudi sloze i imaju cilj Mnogo nasmejanih lica, drugara, lepo vreme i najvaznije sreca dece iz doma ma sveeeeeeeeeeeeeeee DRUGARI USPELI SMOOOOOO divno divno divno divno divnooooooo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 28, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Realizovana je jos jedna uspesna akcija...cestitke svima! Zeleli smo da na ovogodisnjoj akciji uvrstimo nesto novo, tako da sam u dogovoru sa klubom, mesto redarske sluzbe zamenio instrumentom (bubnjevima) i sa svojim prijateljima koji su se takodje rado odazvali pozivu, svirali i uveseljavali decu a i vas. Nadamo se da smo u tome i uspeli Dva sata pre nego sto su motori zagrmeli u dvoristu doma, dok smo montirali i podesavali opremu imali smo priliku da se zabavljamo i jos bolje upoznamo sa decom. Bilo je to lepo druzenje. Do sledece akcije, veliki pozdrav! Ivice, svaka cast celom bendu.... pored odlicne svirke, bili ste i odlicno pripremljeni na uslove u domu.....bilo je zadovoljstvo slusati vas i gledati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 467 Napisano Decembar 28, 2015 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=M2BpJlRKxm4 Zajecar 2015 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 467 Napisano Decembar 28, 2015 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan http://zajecaronline.com/deda-mrazevi-se-provozali-zajecarskim-ulicama-video/ https://www.youtube.com/watch?v=Wwbe5MNIo7w 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svake godine, posle ovakve akcije koja je puna emocija vratim se kuci jaci, oplemenjeniji i bogatiji. Svaka Vam cast, ponosno je biti deo ovakve zajednice. Nemam nesto slika al sam zato preuzeo sa jednog odeljka MSC-a par slicica Deo MSC ekipe Nas serif Alexanto zna tacnu kilometrazu Beograd - Zabalj Veoma mi je drago sto sam upoznao Gospodju Milku i sto sam dobio jedan veoooooommmaa poseban i drag poklon upravo iz razloga sto se zna odakle dolazi, zato je dobio posebno mesto, tamo gde niko ne prilazi 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Decembar 28, 2015 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan @ Edge Svirka je bila vrhunska, svaka vam čast! @ Fanky Čestitam još jednom, zaslužio si! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...