jboban 412 Napisano Novembar 15, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan U jednoj drugoj temi čovek pomenu šaltanje bez kvačila. I par puta mi se desilo (kad sam u patikama) kad mu dajem po gasu i saltam bez kvacila da mi udje u medju brzinu, cini mi se da je izmedju 4 i 5 jer ne gurnem do kraja polugu menjaca pa mu skoce obrtaji kao da je u neutralu. Koliko to steti motoru i da li moze nesto da se pokvari?Zanima me čemu to? Zašto se to radi, ako se radi? Drugo, i meni se jednom desilo da je menjač ostao između 5. i 6. brzine. Kako je to moguće? Da li je indikacija za nešto ili samo nisam dovoljno potegao menjač? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 15, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/110045-%C5%A1altanje-bez-kva%C4%8Dila/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 15, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. A ovo drugo, ostajanje između brzina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 15, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Podsećaš me pomalo na Stevu Žigona u Majstorskoj radionici Teraj to sokoćalo i uživaj. Sve je u redu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 15, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ja знам само да ми ТДМ лакше улази у брзине без квачила, и тако га шалтам, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 15, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan mozes i da jebes bez da upires noge u stok kreveta,ali je mnogo teze,i brze se umoris... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 15, 2015 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan E jesi staromodan... jebes u krevetu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 15, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Podsećaš me pomalo na Stevu Žigona u Majstorskoj radionici Provalio si me po kućnim papučama koje obujem pre nego što uzjašem Još mi je sve novo, učim, navikavam se na kojekakve zvuke, pa rekoh bolje da pitam. Ne zamerite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 15, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodji par puta od sevara ka onoj krivini pre hladnjace i odmori se kao covek, pravac je mmm motor radi ispravno sve dok ne upali neku lampicu i to je to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 15, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Imamo mi više "staza." Ta je samo jedna od Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 15, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ta mi je omiljena :D al zato panduri iza krivine u 90% slucajeva i onaj pravac pored extreme intimo-a je isto kul pa posle odes na klokoc da uzivas u prelepom pogledu... arilje volim te 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Novembar 15, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Sta je zanimljivo voziti na pravcu? Tu i moja baba ume da zavrne gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16951 Napisano Novembar 15, 2015 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Sta je zanimljivo voziti na pravcu? Tu i moja baba ume da zavrne gas Ako baba vozi motor i ako nije baš mnogo "ruinirana" prijavi je ovde na forum!(Izvini, koristim telefon pa ne mogu nikako da ubacim odgovarajući smajli uz komentar). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Novembar 15, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti prosledim link ka babinom profilu na fb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 15, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta je zanimljivo voziti na pravcu? Tu i moja baba ume da zavrne gas zasto bilo kome kvariti merak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Novembar 16, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Ne kvarim, samo pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...