Jump to content

Moto Zajednica

SKIDANNJE MAGNETA

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 295 postova
  • Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g.

Pa,prikazan je dosta siguran način da se ovakvim skidanjem magnet iskrivi pa se mora kupovati drugi!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Iskreno, nisam bio ni pogledao klip, rekoh sebi još jedan tutorial, od milion na youtube-u.

Ali ovaj je drugačiji, na pretjerano ubrzanom snimku, na kom neko kome treba tutorial malo šta vidi, prikazan je  neko ko očigledno ne zna šta radi, a radi to priručnim alatom. Rotor se blokira ubacivanjem mjenjača u najvišu brzinu, a svlači se uvrtanjem šarafa M18x1,5 koji služi kao radapciger, a ne ona skalamerija koju je on koristio. Šaraf koji drži rotor, onaj sa kontra navojem odvija se najlakše udarnim šrafcigerom, a pri sklapanju se koristi ljepak za navoje, da ga ne bi trebao stezat ko sivonja, u slučaju da bude potrebe za ponovnom demontažom.

Ja znam kako se ovo radi pravilno, ali mi nije padalo na pamet da snimam tutorial, a ovaj lik je nešto zbrljao i odlučio je da pri tom to dokumentuje i podjeli sa javnošću, da i drugi mogu to da zbrljaju isto ko on

• Ne silazi, 6533 postova
  • Motocikl: đački pešački

Ljudi svašta nešto nadju na internetu..a neznaju dali je to pravilno ili ne

''čovek danas kupi jaje na pijacu a sutra ga već ume sam sneti-naučio preko interneta'' :lol: :lol: :lol:

• Svrati ponekad, 174 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versus 650
arnyman

Eto neka korist od snimka sad znamo ko to zna da radi ispravno. Naravno moja namera nije bila da zajebem ljude nego mi bilo interesantno nisam nikada to skidao niti bi mi palo na pamet jer neznam nisam nikad video kako izgleda taj magnet a toliko je priče o njemu,  ima ljudi koji treba da svojim znanjem zarade novac i ja ću im ga rado dati da urade ono što znaju kad to meni zatreba.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja