Mad Mike 143 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/605405/NESRECA-Motociklista-lakse-povredjen-na-Bogosloviji Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gool 9 Napisano Novembar 11, 2015 U prolazu, 10 postova Motocikl: cbr600rr Prijavi odgovor kao problematičan Ovi iz blica ne znaju sta pisu. Nismo isli istim smerom, nego je covek iz suprotnog smera krenuo da skrece na pumpu preko pune i oduzeo mi prvenstvo. Takodje o velikoj brzini nema govora. Sent from my LG-D855 using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Motor odleteo 200 metara. Kako ih nije sramota da napisu tako nesto? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ima bar sat-sat ipo kako sam napisao komentar tamo da pitam koga pravi ludim novinar - kaze 200 metara a motor na 10-20m od pumpe... Videcemo hoce li ga objaviti ili ce da obrisu sliku da im novinar ne ispadne lazov. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7789 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 3209 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Velikom brzinom, "odleteo" 200m... A motor jedva izgreban... vizir mu ceo...Sve je više čestitih novinara u nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nisi jedini, Laki, i ja cekam da vidim hoce li objaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su sabani. Nego @gool, kako si prosao? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gool 9 Napisano Novembar 11, 2015 U prolazu, 10 postova Motocikl: cbr600rr Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instantstreetview.com/@44.813984,20.490283,-118.22h,-12.2p,1z ovde me je tacno isekao, ja sam isao ka vuku, a on ka bogosloviji .. i tu tek kod pumpe krecem da dodajem gas i iz suprotne trake na metar od mene bukvalno, krene covek da skrece na pumpu i da me sece, ni sam ne znam kako sam ga omasio. Ja sam zavrsio negde kod ovog Nisovog znaka sa cenama goriva, a motor jos 20m dalje kod kioska Ispred mene je isao skuter(hvala decku ako je tu na forumu, ugasio mi motor i doneo kljuc) i kako kaze decko koji je vozio auto, video je skuter, ali mene jok Kako? ne znam Ja sam prosao sa prelomom skocnog zgloba na desnoj nozi, odrao malo desno koleno, i levi dlan. Od opreme kaciga, jakna, kineske rukavice od 1000dinara(koje i nisu tako lose odradile posao, obzirom da sam bas drzljao dlanovima) .. dole vojnicke pantalone malo deblje bez protektora, i patike krenuo u teretanu, pa imao i pun ranac na ledjima okacicu slike opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gool 9 Napisano Novembar 11, 2015 U prolazu, 10 postova Motocikl: cbr600rr Prijavi odgovor kao problematičan edit .. da smanjim slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 2109 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pusti ti novinare jel je SUP upoznat da je izvrsio skretanje na punoj liniji I izazvao tvoju nesrecu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gool 9 Napisano Novembar 11, 2015 U prolazu, 10 postova Motocikl: cbr600rr Prijavi odgovor kao problematičan pa dosli u urgentni i ja im ispricao sve kako je bilo, tako da jesu. I vozac auta je priznao krivicu Sent from my LG-D855 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 11, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ga tužiš za ugrožavanje života, strah, traume, sve živo... i kupiš drugi CBR a taj parkiraš u garažu...Sada znaš da oprema znači mnogo... Dobro si prošao... Sreća tvoja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je kako je moglo biti! Oprema je dobro odradila svoj posao. Brz oporavak ti zelim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Novembar 11, 2015 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak kolega, bitno da je glava na ramenima Sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako čujem opet nekoga da zagovara upotrebu reflektujućeg prsluka na motociklu, naćerat ću ga da pojede isti. Sljepčina te ne vidi ni da imaš rotaciju na glavi. Dobro si prošao, živ si i nadajmo se da neće ostati posljedice. Novinara tuži za klevetu, a vozača za sve što ti padne na pamet. Želim ti lak i brz oporavak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak kolega... Sto rece @arnyman novinara treba tuziti za klevetu, magaraci pisu sve i svasta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gool 9 Napisano Novembar 11, 2015 U prolazu, 10 postova Motocikl: cbr600rr Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima Sent from my LG-D855 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 433 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Znam taj kraj odlično, živim u blizini. Čak često točim na toj pumpi. Problem je što je ta pumpa sa desne strane u smeru od Bogoslovije. I ovi što dolaze od Vuka skoro svi skreću levo ka toj pumpi uprkos punoj liniji. Čak i policajci koji su u blizini Bogoslovije ne obraćaju pažnju na to, već gledaju propuštanje pešaka. Dobro si prošao, a i verovatno brzi refleksi odradili posao. :mobilizator: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Novembar 11, 2015 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Novembar 11, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si upoznat da imas pravo na obestecenje za povrede i sa sve sto budes odsustvovao sa posla itd. Postoje agencije koje te zastupaju i tuze u tvoje ime osiguravajuca drustva. U zavisnosti od povreda ide i nadoknada, a za tvoje povrede mislim da mozes da dobijes oko 400.000 dinara u prvom cugu, a kasnije kada ti se zavrsi ceo oporavak na zalbu jos koji dinar. To sve znam jer su mi prijatelji skoro imali saobracajnu nezgodu i odmah su ih zvali neki iz tih agencija, a novac dobili nakon 15-tak dana. Ako ti treba jos neka informacija javi mi se na pp. Zelim ti brz oporavak. Takodje podrzavam ideju da se zakonski odredi obaveza nosenje reflektujucih prsluka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav crni reflektujuci prsluk ne registruju farove, duga svetla a oce prsluk... Jer pre neki mesec riba u Bulevaru Kralja Aleksandra nakon saobracajke izjavila da nije videla tramvaj, a na sinama je. Sta li je ocekivala na sinama, kamilu? Ali mora da se tramvaj kretao nekom neverovatnom brzinom... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8475 Napisano Novembar 11, 2015 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si upoznat da imas pravo na obestecenje za povrede i sa sve sto budes odsustvovao sa posla itd. Postoje agencije koje te zastupaju i tuze u tvoje ime osiguravajuca drustva. U zavisnosti od povreda ide i nadoknada, a za tvoje povrede mislim da mozes da dobijes oko 400.000 dinara u prvom cugu, a kasnije kada ti se zavrsi ceo oporavak na zalbu jos koji dinar. To sve znam jer su mi prijatelji skoro imali saobracajnu nezgodu i odmah su ih zvali neki iz tih agencija, a novac dobili nakon 15-tak dana. Ako ti treba jos neka informacija javi mi se na pp. Zelim ti brz oporavak. Takodje podrzavam ideju da se zakonski odredi obaveza nosenje reflektujucih prsluka. Ja to uveliko nosim i danju a pogotovo noću i naravno nailazim na opšti podsmeh.Ne znam zašto kad lično sam uveren na pozitivan efekat. Meni lično ne smetaju podsmesi bitno da je meni lepo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 354 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prica mi kolega da je juce dok je vozio skuter video i pomogao na opisan nacin nekom i pokazao mi sliku tvog motora. I odma videh temu. Na forumu je kao NemanjaCuburac. Brz oporavak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 12, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak kolega,taj zglob je zeznuta povreda,dosadice ti oporavak,ali slusaj lekare i miruj dok ti oni ne kazu suprotno..u ovoj nesresci je situacija cista,to ce ovi iz agencije izvuci lako,samo se ti oporavi i onako ide sneg,do sledece sezone si spreman da vozis.. srecno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2455 Napisano Novembar 12, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan to je to Nazalost rec je o mojoj profesiji ali je nazalost sve tacno kada je rec o 99 odsto srpskih redakcija. Seks, krv, kriminal, nesreca... to su teme koje prodaju novine jer ovaj nesretni narod to voli i hoce. Normalnom coveku , a takvih je ovde sve mnanje, biva muka kada vidi fotografije sa sahrane neke zrtve, poput sahrane onog deteta koje je pre nekoliko godina ubijeno u Ivanjici, ali prosecan citalac, tu vise nije bitan ni stepen obrazovanja, naprosto guta takve stvari. I sta onda tupiti i pametovati sto su ovde glavne medijske licnosti poput starleta, srpski narod to zove kurave, kojekakvi poluretardirani tipovi i bitange koje ucestvuju u rijaliti programima. Pa nije slucajno da sve televizije emituju takvo smece. Neko ce reci, to ne radi RTS. Tacno trenutno ne radi ali setite se 48 sati svadba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...