lalajko 2021 Napisano Novembar 14, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Novembar 14, 2015 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Novembar 14, 2015 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ako me primate ja bi vas sacekao kod Ostrvice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 14, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 14, 2015 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Pije se kafa zena pakuje kolace decaci se bude... Vojvodjani i ostali koji ste krenuli srecan put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 14, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bio na zbornom mestu,ispricao se sa ljudima,i vratio se.Nisu mi se svideli uslovi(gusta magla,klizav asfalt).Znam penzos... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2673 Napisano Novembar 14, 2015 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 14, 2015 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Stigli kuci cela porodica nas cetvoro.Bilo lepo.Pozdrav za sve ucesnike lepe voznjice i druzenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 14, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bio na zbornom mestu,ispricao se sa ljudima,i vratio se.Nisu mi se svideli uslovi(gusta magla,klizav asfalt).Znam penzos... Da te ne znamo kako juriš 200 kroz krivinu pomislili bi da si stvarno penzos Inače da živim u Srbiji rado bih se pridružio vožnji. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Novembar 14, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan moze li da se kaze koliko je skupljeno za onu baku i deku sto su nas docekali carski...samo sam ustipak probao ali sam video da se nije stedilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 14, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nisam brojao, ali mislim da je bilo preko 10000 dinara! Hvala svima koji su ucestvovali prilogom. Da napomenem da je SashaP dao brendiranu vrecicu za skupljanje priloga. PS. Kad sam im predao poklon, nisu ni primetili da je novac unutra, pa sam morao po silasku sa vrha da im kazem o cemu se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 14, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Predivno druženje kao i uvek. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 14, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Od_li_cno Nisam n Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Novembar 14, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Super dan i sve pohvale za baku i deku!! U povratku bilo malo ladno, ali cebe je odradilo posao za 5 min☺☺☺ Pozdrav ekipi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Novembar 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći - EXTRA kao i uvek Stigao kući posle 450+ km današnjih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 14, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je extra danas... kako je jutros bila magla, na kraju je sve bilo super. Hvala svima na extra druzenju, a posebno Alexantu koji nas je vodio od NS-a i u povratku, jer se Marko i ja sigurno ne bi snasli do tamo i nazad... Baka i deka su fenomenalni, mada se mi nismo prihvatali meze, capnuli smo usput koji ustipak i onako rakijicu s'nogu... Penjanje na vrh je prica za sebe! Nase cure su jedva prezivele pesacenje, pentranje, napade panike, strah od visine...ali su hrabro sve izdrzale i na kraju se bezbedno spustile dole... Sve u svemu, lepa voznja od nekih 500 km...taman za lep zavrsetak ove moto sezone...barem do moto deda mrazova... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Novembar 14, 2015 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Evo i neke slike 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6652 Napisano Novembar 14, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 67 motora! Drago mi je sto sam bio delic ove akcije! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 14, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za obe ekipe..... i onu sto je osvajala vrh Ostrvice i za onu sto je osvajala kafane. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisZ 20 Napisano Novembar 14, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan U zip arhivi je par slika sa današnjeg druženja. Ostrvica.zip 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Novembar 15, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde malo slika. opet jebena kartica poblentavila i neke slike su izgubljene. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10201001517117804.1073741874.1763306405&type=1&l=64f3615f6d nek se slobodno svako taguje ko se vidi na slici. u pola 7 krenuli i vratili se 12-13 sati posle kuci. oko 520km voznje. i samo da primetim...voze oni skuterasi bas momacki... i jedina panoramska koju sam zabeleziohttp://postimg.cc/image/tbz4mx0z7/ edit: da dodam jos jednu 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Novembar 15, 2015 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja upisem sa par " telefonskih" fotografija. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 15, 2015 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja ostao kratak za kolace na vrhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 15, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ti kažem, ko pre devojci njemu alimentacija, a ko pre na vrh njemu kolači!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Novembar 15, 2015 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Bogami kolaci na vrhu su bili extra!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...